PR

Adventure Menu – skvelé jedlo do prírody, ktoré sa samo ohreje

sponzorovaný článok 06.05.19 Počas výletov a výprav (a nielen počas nich) sme často nútení uchýliť sa k jednoduchšiemu riešeniu stravovania. Na plnohodnotné varenie skrátka nie je čas ani priestor. Civilizácia je v nedohľadne. Nezostáva nič iné než sa zasýtiť chlebom s paštétou, v lepšom prípade instantnou polievkou. Prečo by sme si ale výnimočné a krásne okamihy nemali užiť naplno? Prečo sa odbiť polotovarmi, keď aj bez ohňa a elektriky sa môžete skvele najesť teplého domáceho jedla? Ochutnajte Adventure Menu!

Trvanlivosť až tri roky

Jedlo Adventure Menu je plnohodnotným ručne vareným jedlom vyrobeným v Českej republike. Vďaka špeciálnej patentovanej technológii je toto jedlo pripravené úplne bez konzervačných látok a chemických prísad. Napriek tomu zaručuje až trojročnú trvanlivosť. Úplne bez konzervačných látok a iných chemikálií.

Sterilizované jedlo si uchováva svoju prirodzenú chuť, vôňu a vzhľad spoločne s nutričnými hodnotami a extrémnou trvanlivosťou. Jedlo je v takzvanom tekutom stave, nie je dehydrované, nie je instantné, je pripravené na okamžitú konzumáciu. Stačí ho ohriať.

Bezplameňový samoohrev

To je možné hneď niekoľkými spôsobmi: v kotlíku v horúcej vode, v ešuse nad ohňom či akýmkoľvek varičom. Unikátna je však možnosť tzv. samoohrevu, keď vrecko s jedlom vložíte do špeciálneho ohrievacieho vaku, takzvaného zipper-bagu, pridáte samo-ohrevnú kapsulu a vodu. Jednorazová samo-ohrevná kapsula funguje na princípe exotermickej reakcie nehaseného vápna s vodou. Tá vytvorí teplotu až 100 ° C a horúca para ohreje jedlo aj v náročných podmienkach za 12 minút. Teplé jedlo tak môžete mať kedykoľvek a kdekoľvek bez použitia ohňa či elektriny.

Jedlo Adventure Menu je 100% prírodné, vyrábané ručne, tradičnými postupmi z čerstvých surovín od lokálnych farmárov a poľnohospodárov bez pridávania farbív a dochucovadiel. Vybrané jedlá sú bezlepková, vyrábané z unikátnej zmesi kukuričnej a ryžovej múky.

Výber z domácej aj svetovej kuchyne

Adventure Menu ponúka výber z trinástich druhov veľmi chutných a výživovo hodnotných hlavných jedál (od tradičného hovädzieho guláša so zemiakmi, cez bravčové s knedľou a kapustou, jelenie ragú so zemiakovými valčekmi, pikantný kotlík s bulgurom, mäsové gule s basmati a paradajkovou omáčkou až po kuracie krídla na mede a chilli) vrátane jedla pre vegetariánov (zeleninové rizoto s tofu) a dokonca pre vegánov (Tandoori quinoa).

Na výber sú aj samostatné 100% mäsá bez príloh (morčacie na cibuľke, bravčové na rasci, hovädzie na tymiane). Neoddeliteľnou súčasťou jedálnička sú sladké raňajky (ryžový nákyp, žemľovka). Samostatnú kategóriu potom tvoria desiaty v podobe sušených mias Jerky (hovädzie a morčacie) a zmesí orieškov, sušeného ovocia a sušeného mäsa, tzv. Trail mixov.

Užite si výlet bez škvŕkajúceho žalúdka a obohaťte si pobyt v prírode o zážitok zo skutočne skvelého jedla.

Cena: 5 – 11 €

Nakupujte na www.4camping.sk

--
Pozn. redakcie: Tento text je PR článok zadávateľa. Neprešiel jazykovým ani redakčným spracovaním a nemusí vyjadrovať názor redakcie HIKING.SK.
Najnovšie články na titulke
 
VHT Ennstaler Alpen – prechod Pyhrgasov Mám rád turistiku, ktorá okrem pekných výhľadov, nádherných skál, kultúrnych a prírodných atrakcií ponúka aj trochu adrenalínu. Či už vo forme ľahkej ferraty, alebo nenáročného lezenia. Jednou z takýchto trás je práve prechod Pyhrgasov. Po Malý Pyhrgas vedie značený turistický chodník a z Veľkého idú hneď tri. Avšak hrebeň medzi nimi je neznačený. Turista si tam musí schodnú cestu hľadať a nevyhne sa krátkym úsekom náročnosti I až II UIAA. dnes Martin Knor Svet
Správa Hrebeň Nízkych Tatier priechodný bez obmedzení Začiatok septembra sa niesol v znamení prerezávania turistických chodníkov, tentokrát sme vybrali frekventované úseky v oblasti Štefánikovej chaty pod Ďumbierom a Čertovicou. Akciu každoročne organizuje športový klub PARBAT, posledné roky sa k nemu pridávajú dobrovoľníci z Horskej služby Nízke Tatry juh a OZ Horské spoločenstvo, ktoré pôsobí v oblasti Čertovice a Andrejcovej. včera Marek Šurina Správy
Túra Agraš – okruh z Novej Bane Už som písala o pamiatkach na stredoveké banské diela v okolí obce Brehy v Štiavnických vrchoch. Vtedy sme navštívili banskú oblasť Slosberg nad dolinou Obecného potoka pod vrchom Chlm. Teraz sme sa rozhodli preskúmať dolinu Liešňanského potoka a pamiatky na banskú činnosť pod vrchom Agraš. Tu sa dolovalo na žile Gottes Gabe, čo je najzápadnejšia žilná štruktúra Pukaneckého rudného ložiska. včera Danka Tomášiková Štiavnické vrchy

 
 
 
Verzia pre tlač
  • text  fakty  fotky  
Login prihlás sa alebo registruj
zapamätať



Vytvorením používateľského konta súhlasíte s podmienkami použitia HIKING.SK, ktorých súčasťou sú aj informácie o spracovaní osobných údajov.
Oficiálni partneri
Partneri
0.72 (0.16)