Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Správa Jesenná fotosúťaž so Štrbským Plesom

V spolupráci s Regiónom Vysoké Tatry a Štrbským Plesom vyhlasujeme jesennú fotosúťaž v našej Galérii. Súťaž je zameraná na jesenné Vysoké Tatry v okolí Štrbského Plesa – t.j. lokality, kam sa v rámci jednodňovej túry dá dostať pri štarte zo Štrbského Plesa. Hlavnou cenou je pobyt pre dve osoby v hoteli Patria.

Trvanie súťaže

Fotografie môžete pridávať v období od 5.9. do 1.11.2019.

Podrobnosti

Fotografie by mali byť urobené vo Vysokých Tatrách na území od Kriváňa po Rysy, resp. na miestach, ktoré sú dosiahnuteľné pri východzom bode zo Štrsbského Plesa a dolín v blízkosti Štrbského Plesa. Ide o lokality od Kriváňa po Rysy a Ostrvu. Zahŕňa Furkotskú, Mlynickú, Mengusovskú, Zlomiskovú, Hlinskú a Kôprovú dolinu.

Súťažici môžu pridať aj viac fotografií, maximálny počet na používateľa je 20. Každá fotografia musí mať priradenú GPS polohu, inak bude vyradená zo súťaže.

Vyhráva fotografia s najväčším počtom bodov.

Pridať fotku do súťaže
môžete cez menu Môj HIKING alebo cez rýchly odkaz tu

Hodnotenie

Body sa prideľujú od 1 po 5, pričom 1 je najmenej, 5 najviac. Hodnotenie súťažných fotografií bude ukončené 6.11.2019 o 23:59. V prípade rovnakého počtu bodov rozhoduje čas vloženia. V prípade podozrenia s manipuláciou hlasovania prostredníctvom veľkého počtu novovytvorených kont si redakcia vyhradzuje právo takúto fotografiu zo súťaže vylúčiť.

Výhra

Hlavná výhra je víkendový pobyt v hoteli Patria pre 2 osoby v dvojlôžkovej izbe s wellness a raňajkami (s čerpaním ktorýkoľvek termín do konca roka 2020, mimo termínov hlavných sviatkov typu Vianoce, Silvester, Veľká noc), ďalej upomienkové predmety zo Štrbského Plesa.

Druhá a tretia cena sú vecné a tematické darčeky Štrbského Plesa a Vysokých Tatier (hrnček Môj hrnčok kávy Štrbské Presso by Štrbské Pleso Original s kávou Štrbské Presso, plyšový medveď Štrbko, nová kniha o Štrbskom Plese, upomienkové predmety, kniha Ladislava Janigu Tatry z oblakov.

Výsledky vyhlásime vo štvrtok 7. 11. 2019 v doobedňajších hodinách.

Ako pridať fotografiu do súťaže

Najprv je potrebné sa prihlásiť. Ak ešte nemáte u nás konto, zaregistrujte sa. Po prihlásení sa nájdete v časti Môj HIKING.SK položku _Pridaj fotku do galérie alebo súťaže_. Ďalej nasledujte pokyny na stránke.

Súťažné fotografie si môžete pozrieť a hodnotiť tu.

Tešíme sa na vaše krásne zábery a prajeme veľa jesenných turistických radovánok.

Aktivita je realizovaná s finančnou podporou Ministerstva dopravy a výstavby Slovenskej republiky.

Najnovšie