Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Slavkovský štít

Diskusná téma K článku: Slavkovský štít

Charakteristický majestátny vrchol, vítajúci všetkých, ktorí prichádzajú do centrálnej časti Vysokých Tatier. Celé roky som ho obchádzala a volila iné štíty, možno práve preto, že bol tak na očiach. Svoje istotne zohrali aj rôzne odrádzania, že ide o dlhú, jednotvárnu a ubíjajúcu túru. Až posledné Dušičky - aj preto, že na ostatné vrcholy platí od 1.11. sezónna uzávera - sme sa s kamarátmi rozhodli pozrieť sa mu na zúbky.

Šaňi

Naopak. Neokrádal by som ich o túto možnosť zoznámenia sa so záchranármi.

Peter61

Je to vec znacenia TZCH, teda patri to pod ŠL TANAPu.

PaliT

Ustálené slovné spojenie "motáš sa tu ako Maďar v kukurici" sa môže vymeniť za autentickejšie "motáš sa ako Maďar v kosodrevine"...

Lubo

Dnes bol v Tatrách luxusný deň. Takmer bezvetrie a nádherná inverzia.

Peter61

@ jirin OK ( Od Klavesnice) :
celkom prijemne... Lomnicak ...-5 °C S 3 m/s Takmer jasno ...http://meteo.hzs.sk/index.html ..... webkamery ked odhadzes to biele cudo ... aj znacky vidno.. ked je to presliapane.... macky, cakan..

Jirin

Zdar a sílu...nevíte někdo jak to tam ted vypadá...láká mě ta inverze...jaká je momentálně orientace...jdou vidět značky atd. ...díky za info...J.

Knor

No, ak som v tej hmle nesiel cosi ine, tak ten. Zaciatok je trochu divokejsi, neskor sa da ist cez vsetky skalne veze priamo. A ze je ich tam pozehnane.

Turista222

Vari aj v tieto dni je tam vela ludi? Asi si nechali ludia dovolenky na neskor a spojili to s predlzenym vikendom okolo sviatku 15.9.

Knor

Parada, z opacnej strany ten kopec nema chybu. Na znacenom chodniku napriek tomu, ze je kopec v oblaku, je pracovny den a september, su davy ludi.

Kozlík Boris

Peter61, vďaka za poučenie, teraz chápem príspevok rcl, ktorému tiež ďakujem, myslel som, že vtipkuje. Ani vo sne by ma nenapadlo, že v návšt.poriad. Tanapu bude, podľa mňa, taký nevydarený zákaz. Trochu som sa v týchto dňoch pozrel na zákon 543/2002 Zb, tam sa pri 5. st. ochrany tento zákaz nespomína, ale v návšt. por. Tanapu je. Čítal som, že v rámci novelizácii všelijakých zákazov a nariadení, je návrh na jeho zrušenie. Do NPR patria napr. aj Studené doliny, neviem ako by sa to dalo dodržiavať v zime. Ja ho teda dodržiavať nemienim.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma