Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Gran Paradiso a Mont Blanc

Diskusná téma K článku: Gran Paradiso a Mont Blanc

Mont Blanc je so svojou výškou 4810 metrov najvyšším vrcholom Álp a vystúpiť naň je snom mnohých ľudí. V tomto článku si prečítate zaujímavú reportáž z úspešného výstupu a okrem toho aj niečo o turistike v oblasti Gran Paradiso.

Boris

mato,

to som ja Boris, boli sme spolu na Blancu, kracal som pred tebou ;)
posli mi tvoj mail, resp. mail na peta (ten kracal za tebou, nie?)

nech sme v kontakte a podnikneme trebars v 2007 elbrus..

Moj mail je talajka@bittner-print.com

caves zatial

Boris

Kossuri

to ftakopysk: normálne ti závidím, španielsko je môj sen, tak potom určite nezabudni napísať pár info o tamojších horách!
HASTA LUEGO

Ftakopysk

hmmm, kedze nick klikatelny nie je, tak moj mail je ftakopysk gmail com

Ftakopysk

Aaaah Peto, nazdar!
Nejake dalsie fotky by boli fajn, len si nenapisal mail, tak sa ti neviem ozvat ;) Moj mail by mal byt pod nickom, tak mozes rovno nejake poslat :)
Na nejaky dalsi vystup by som sa rad pridal, len problem je, ze koncom septembra odchadzam na rok studovat do Spanielska. Nastastie by tam blizko mali byt aj nejake hory, tak ak tam nieco pobeham, tak sa mi snad podari napisat aj nejaky clanok :)
Zatial sa maj!

Karabaster

Zdravim Mato :)))

Tu je Peter z tvojho lanoveho druzstva :)
Celkom mi to dobre padlo si o tom precitat,akoby som to znovu prezil.Ak chces ozvi sa mi na mail.Mam tiez nejake fotky..teda je ich asi 90,aj ked ta latka co stanovil Tibor je dost vysoko,niektore su celkom pekne.
Dufam,ze sa este na nejakom vystupe stretneme :)
Ciao. Peter

Mato "ftakopysk" Duris

Cau Tibor, diki za pochvalu. Sak mi aj trvalo, kym som ho dal dokopy ;)
A ani som ti tusim este nepodakoval za fotky. Tak diki!
Stale sa snazim zohnat Kiku v obchode, ale nejako sa mi nedari. Ak od ned predsalen zozeniem jej fotky, tak ti ich potom poslem.

Kossuri, ty si asi trosku iny makac, ako ja lemra. Ja som mal dost aj z toho, co som absolvoval.

Kossuri

Maťo, gratulujem k výstupu na Mt.Blanc, je to jedinečný zážitok, sám som to zažil - v ´97 z talianskej strany cez Rif.Gonella, vyrazili sme večer z Val Veny pri Courmayeri a po celonočnom výstupe ráno o 10-tej na vrchole, tých 3140 m prevýšenia na jeden záťah bolo fakt hard, no za odmenu sme mali hore krásne počasie, bezvetrie a super výhľady. Dole sme zišli cez Ref.Gouter, peši až do Les Houches (s bivakom pri Mont Lachat).
Gran Paradiso som absolvoval o tri roky neskôr, nechcelo sa nám niesť hore bivakovú výstroj a spať pri chate, tak sme radšej posedeli v kempe pri krabicovom vínku a o pol jednej v noci vyrazili naľahko hore, o tretej poobede sme už opäť vegetili v kempe pri vinecku po uspesnom vystupe:-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum