Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Čína, Mongolsko, Rusko III. - Rusko

Diskusná téma K článku: Čína, Mongolsko, Rusko III. - Rusko

V poradí poslednou krajinou nášho putovania bolo divoké a rozľahlé Rusko. Z Mongolska sme sa prepravili Transmongolskou magistrálou priamo do mesta Irkutsk, odtiaľ to bolo na skok k najhlbšiemu jazeru sveta - Bajkalu. Našim cieľom bol jedinečný ostrov Olchon, ktorého krásy sme objavovali takmer týždeň. O tom, čo všetko ukrýval a ako sa cestuje štyri dni vlakom bájnou Transsibírskou magistrálou, sa dozviete v nasledovnom článku.

Lienkaa

prave som docitala celu trilogiu. super zazitky! rozhodne maju vacsiu cenu ako nejake komfortne zajazdy.. kolko dni/tyzdnov vam tento vyletik trval dohromady?

Kutafajos

Ta polievka Ucha vyzera vskutku "vabne" :) Aj tak chutila?

Gocnogan

So zaujmom som si precital tuto trilogiu :) Cestujem totiz za mesiac do Ciny a ako to tak vyzera bude to pekne zapeklite, ale aj tak sa nato tesim. pacilo sa mi to byvakovanie na mure..hmm premyslam o tom tiez.
Idem na mesiac a len sam zo sebou :) verim, ze neskor prispejem nejakou tou veselou prihodouo tiez.

CLUPKO

Adam ten clanok,je skvely.Uplne som sa tam s vami videl.Fotky bez komentara,nadherne.Dufam,ze este nieco taketo spolu spachame.Zelam vam este vela takychto vyletov.

Daulagiri

Prečítal som si celú túto trilógiu a bolo to príjemné čítanie.
Muselo to byť naozaj super dobrodružstvo a kopa zážitkov.

Cevela1

Krajina, počas cestovania Transsibírskou magistrálou, bola v celku jednotvárna. Popri trati sa neustále striedajú brezové lesy s lúkami a poliami. Občas sa naskitne aj pekný pohľad, napríklad pri západe slnka, ale väčšinov sa vám zdá že "v telke púšťajú dookola to isté". Zaujímavý je pohľad na ruské dediny, ktoré sú jedna ako druhá, veľmi chudobné a doslova škaredé. Po absolvovaní magistrály si človek uvedomí aké je Rusko veľké, ale aj aké je chudobné(samozrejme okrem veľkých miest).

Godman

Keďže ste strávili prakticky 7 dní cestovaním Transsibírskou magistrálou, dala sa aspon pocas dňa vnímat ruská krajina, to nekonečno nedoziernych možností? Zaujalo vás niečo špeciálne, nejaká oblasť?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum