Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Zimn prechod hrebena vysZimný prechod hrebena Vysokych Tatierokych tatier

Diskusná téma Zimn prechod hrebena vysZimný prechod hrebena Vysokych Tatierokych tatier

Zdravim, absolvoval to uz niekto ? Tuto zimu by som sa na to chcel dat, neprida sa niekto ?

Vrana

Vsak hej, hlavne ze maju z toho radost :)

Rast

no ja sa tomu nedivim a dovody pise dolu v diskusii...

Vrana

Chlapi tam isli skor kvoli bivakom ako horolezectvu ci ? Lebo liezt jeden den z pod Belasej veze na Kolovy stit v idealnych podmienkach je trosku mimo moje chapanie :)

01azazel

videl a pocul som uz fselico ale toto fakt nema chybu.... pokaj este mesiac nech nakyda snehnu a potom berem tie bycikle :)alebo skus sanky :)

Boro

Nemám veľa času,tak čo keby sme to len tak narýchlo prebehli na bicykli ?

OndrejP

hej, presli sme s kamosom v sobotu cez sedlo prielom, bolo to jednoduche. iba snezilo a fukalo, skala namrznuta a vysnezena, viditelnost tak na 100m... v podstate sme v zlabe usplne zbytocne pouzivali cakan. bola to malina. to taka hrebenovka, to by bola prinajhorsom jahoda.

Rasto

Co blbnete, vsak to je celkom jednoducha zalezitost, staci sa trochu lepsie obliect, viac jedla pre istotu, niekedy ani macky a cakan netreba. Lano uz je hola zbytocnost. A pocasie byva skoro vzdy v zime nadherne. Tak to neprehanajme a podme uz, neviem sa dockat.

Raymond

Ja tam s tebou pojdem aj v tych sndalach a odnesiem vsetok naklad, co povies beries to?Ked chces niekoho na o zohnat skus it na lezec.cz akebo sk nie tu prosimta, to v pripade, ze si horolezec naozaj, ak nie tak zavolaj do Sucan ci maju volne lozka este

Bacaardi

nic v zlom, fakt to nemyslim ako utok alebo zle, len ako cierny humor, ale s kopoldom by som nesiel nikam, bilancia nepusti:-)

Marian

no chces vsetko niest sam alebo budes mat vinesene a co z zeleznou branou hm asi to nemas premislene alebo len skusas trpezlivost ludi na hikingu

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma