Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Volanie divočiny spod Strážova

Diskusná téma K článku: Volanie divočiny spod Strážova

Keď sa narodíte v Pružine, možno prvý vrch, ktorý začnete registrovať, je Strážov. Pozeráte naň zdola svojimi detskými očami s určitým rešpektom a pokorou. Je vašou prvou výzvou, naň vedú vaše prvé detské kroky a na ňom ničíte svoje prvé vibramy. Ak vás k sebe raz pustí, vaše srdce sa zapáli pre hory. Túlanie a turistika sa stanú vašimi láskami na cely život.

Kubito

Velmi pekny clanok,dakujem.Strazov je moja srdcovka,casto som tam chodieval.teraz vsak byvam v Piestanoch,a uz skoro pol roka som tam nebol.Ale dufam,ze to coskoro napravimChodieva som vacsinou od Zliechova,ale nabuduce zidem do Pruziny,tak,ako opisujes

Kubito

Chcem sa spytat na fotky Jesenna 1 a 2.Ako nastavis uzavierku aby ta voda tak vyzerala?Pouzivas na to aj stativ?

Rbr69

Pekny clanok, paci sa mi (mimo iného) výraz "kde šanca stretnúť človeka je menšia ako šanca stretnuť medveďa", mozno preto tam nestretas hufy ludi. Mas skusenost aj s medvedom/podrilo sa Ti ho tam na Strazove za tych 20r. vidiet/stretnut? Lokalita Pruzina-Strazov ma/mala vzdy v rajone zopar jedincov, nie?

Radovan martis

fotky jesenna 1 a 2 su exponovane so stativom zrkadlovkou nastavenou na manual doba expozicie je 30sekund pri 1 a 8sekund pri 2. Zalezi na rychlosti toku a svetle ale da sa to casom vychytat aby to bolo dobre. Pri 2 bol problem s prepalom ale neslo to inak, chcelo by to este filtre ale to casom :)) Co sa tyka medveda videl som raz neskoro vecer na strazovskych lukach.. A mnozstvo stop a znakov po nich aj v okolitych horach. Aj ked ho chcem vidiet som na vazkach ci to riskovat, Ale su tam urcite, vedel by som kde hladat ale strach :(( Pocet medvedov v lokalite Strazova no netusim, na nete som nasiel ze ide o niekolko parov :)

Ruddy

poznám to veľmi dobre -pekný kraj.pred 10 rokmi som na jeseň videl na hrebeni Strážova medveda.Len mi je ľúto že žltá značka od Strážova k vodopádom je zatretá a smerovníky odtrhnuté.

Brdko

Nepropagujte prosím tie posledné tiché a krásne miesta,aby ste to raz nemuseli ľutovať,až budú plné bordelu a tupých ľudí.
Dík T.S. Brdko

Gustoh

V sobotu na zelenej znacke z Pruziny-Priedhorie do Zliechova v najvyssom bude sa prehnal popri chodnicku macko.Zvalil pol svahu kamenia co tak upaloval.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum