Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Volanie divočiny spod Strážova

Diskusná téma K článku: Volanie divočiny spod Strážova

Keď sa narodíte v Pružine, možno prvý vrch, ktorý začnete registrovať, je Strážov. Pozeráte naň zdola svojimi detskými očami s určitým rešpektom a pokorou. Je vašou prvou výzvou, naň vedú vaše prvé detské kroky a na ňom ničíte svoje prvé vibramy. Ak vás k sebe raz pustí, vaše srdce sa zapáli pre hory. Túlanie a turistika sa stanú vašimi láskami na cely život.

Gustoh

V sobotu na zelenej znacke z Pruziny-Priedhorie do Zliechova v najvyssom bude sa prehnal popri chodnicku macko.Zvalil pol svahu kamenia co tak upaloval.

Brdko

Nepropagujte prosím tie posledné tiché a krásne miesta,aby ste to raz nemuseli ľutovať,až budú plné bordelu a tupých ľudí.
Dík T.S. Brdko

Ruddy

poznám to veľmi dobre -pekný kraj.pred 10 rokmi som na jeseň videl na hrebeni Strážova medveda.Len mi je ľúto že žltá značka od Strážova k vodopádom je zatretá a smerovníky odtrhnuté.

Radovan martis

fotky jesenna 1 a 2 su exponovane so stativom zrkadlovkou nastavenou na manual doba expozicie je 30sekund pri 1 a 8sekund pri 2. Zalezi na rychlosti toku a svetle ale da sa to casom vychytat aby to bolo dobre. Pri 2 bol problem s prepalom ale neslo to inak, chcelo by to este filtre ale to casom :)) Co sa tyka medveda videl som raz neskoro vecer na strazovskych lukach.. A mnozstvo stop a znakov po nich aj v okolitych horach. Aj ked ho chcem vidiet som na vazkach ci to riskovat, Ale su tam urcite, vedel by som kde hladat ale strach :(( Pocet medvedov v lokalite Strazova no netusim, na nete som nasiel ze ide o niekolko parov :)

Rbr69

Pekny clanok, paci sa mi (mimo iného) výraz "kde šanca stretnúť človeka je menšia ako šanca stretnuť medveďa", mozno preto tam nestretas hufy ludi. Mas skusenost aj s medvedom/podrilo sa Ti ho tam na Strazove za tych 20r. vidiet/stretnut? Lokalita Pruzina-Strazov ma/mala vzdy v rajone zopar jedincov, nie?

Kubito

Chcem sa spytat na fotky Jesenna 1 a 2.Ako nastavis uzavierku aby ta voda tak vyzerala?Pouzivas na to aj stativ?

Kubito

Velmi pekny clanok,dakujem.Strazov je moja srdcovka,casto som tam chodieval.teraz vsak byvam v Piestanoch,a uz skoro pol roka som tam nebol.Ale dufam,ze to coskoro napravimChodieva som vacsinou od Zliechova,ale nabuduce zidem do Pruziny,tak,ako opisujes

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov