Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Jesenná orba

Bruma

Chcem sa poďakovať s veľkým "P" za vaše známky, Vaše podnety.

Sanco

aj ja by som prijal oráča, najlepšie, keby prišiel aj s koňom ku nám na ohrad :-)

Bulat

hm, ta trava tam zase nie je az tak od veci, zda sa mi ze dava fotke hlbku

Bruma

Axel, skusal som vela krat orezavanie predtym než som ju tu dal a myslel som si ako Ty pišeš, orezat spodok travy, som sa obaval, či nebude to moc oreazane. Ved človek sa denno denne uči, tak dik za radu. Čo sa tyka kritiky, každy tu ma svoj nazor. Ešte raz dík za radu.

Axel

Mozno vela kritiky, ale vyzera to, ze vies co fotis a ako fotis. Ja by som spodok s travou orezal. Takto sa konik kusok straca a kompozicii by to (podla mna) neublizilo.

Bruma

Maš pravdu, ale ako si povedal: "Na mne zaleži, čo bude na fotke" a mne išlo hlavne o toho koníka s tým pozaíim. Toť myšlienka fotky.

Jansulik

Myslím, že ten oráč si zaslúžil byť na fotke, lebo sa stará o krásneho koňa a pracuje s ním. Človek nemôže byť predsa škaredý a žije v tej prírode. V socializme sme sa hanbili za telesne a duševne postihnutých a izolovali sme ich v ústavoch. Je to iba môj názor a ty, ako autor, máš právo rozhodnúť, čo na fotke bude.

Bruma

Oráč mal poradu :-D. Schvalne som ho tam nedal, vypadalo by to skaredo.

Jansulik

Chýba mi tam oráč a trochu oblohy na úkor trávy-možno subjektívny názor, ale aj tak pekné!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky