Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Autobus na Tri studničky

Diskusná téma Autobus na Tri studničky

Čaute, potrebujem súrne poradiť. Vo štvrtok sa chystáme na Kriváň a nemôžem na CP nájsť žiadny autobus zo Smokovca na zastávku Tri studničky, dokonca ani zastávka Podbanské tam nie je a v smere na Pribylinu mi to hádže stále len busy cez Štrbu a Lipt.Hrádok. Neviete prosím poradiť, kto ste tam domáci, ako chodia autobusy v smere zo Smokovca cez Štrbské pleso na Tri studničky. Chceme sa tam dostať vo štvrtok skoro ráno. Ďakujem.

Sona

V pripade nudze vybehnite na Krivan zo Strbskeho plesa ;-)

TDD

Cesta zo ŠP je veľmi dobrý tip. Odporúčam.

Juman

v CP najdes len par spojov na Podbanske a to ako Pribylina,,Permon - napriklad. To je konecna zastavka. Bohuzial ziaden autobus uz nejde z Podbanskeho na Strbske pleso a teda ani na Tri Studnicky. Bol som na Krivani teraz z Troch studniciek (autom) a ak nechces ist zo Strbskeho, tak to zober priamo s Podbanskeho popripade skusit v Podbanskom chytit stopom nejake auto, co si myslim ze je celkom realne ak vas nie je vela.

Honza286

To je teda fakt pokrok, ještě před pár lety jezdily snad 2 spoje denně, teď už žáden. Takže možnost absolvovat třeba přechod Štrbské Pleso - Koprovské sedlo - Podbanské asi padla, pokud nemá člověk domluvený odvoz z Podbanského na Štrbské Pleso.

Vlado 2

Žiaľ je to ozaj tak, táto časť Tatier ( nielen Kriváň )je pre jednodňového turistu spoliehajúceho sa na verejnú dopravu absolútne nedostupná, a to dokonca aj v hlavnej letnej sezóne.

Funttomas

Ivo, ak hľadám meno zastávky v neznámej oblasti, aktivujem vrstvu „Moto a cestovanie“ na mapy.atlas.sk Po priblížení sa ukážu všetky zastávky s názvami. Chybou je, že sú častokrát posunuté na mape, tak ako napr. zastávka Tri studničky :-(. Ale v lese to nie je problém. Horší posun je v obciach. Páčia sa mi poľské turistické mapy, ktoré majú označené a pomenované všetky zastávky verejnej dopravy. Výborné na zorientovanie a plánovanie.

Sedlo

To je stejný problém, jak se dostat do kempu v Ráčkovej a nešlapat 5km po asfaltu.

Doktor tom

V červenci a srpnu jezdí autobus mezi Štrbským Plesem a Liptovským Mikulášem, jinak asi nic nejezdí. Zastávka Podbanské=Pribylina,Zruby.

Honza286

To doktor Tom: ještě loni to tak jezdilo, ale letos v létě už ne, zrušili ten spoj (v idosu jsem jej nenašel).

Jurko.ch

přesně tak, když jsem měl v plánu končit turu na podbanském, spojení jsem ještě našel někdy kolem 17:00 do Mikuláše. Teď už nic ... :-(

Doktor tom

To Honza286: Letos 18. srpna jsem tím spojem jel - ze Štrbského Plesa na Tri studničky.

Antabik

ten autobus jazdi zo strbskeho plesa,z centralneho parkoviska kazdy den smer liptovsky mikulas o 17:15 a stoji na troch studnickach, na parkovisku.bol som na krivani tento vikend a spoj v pohode stihat sa to da,cena listka je myslim 90centov

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum