Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Autobus na Tri studničky

Beta

máš pravdu. Ja sa pozerám na tento dopravný poriadom z môjho poľského hľadiska a som si nevšimla, že pre Slovákov tento poriadok úplne super nie je. Ale vieš, autobus je poľský a asi časť za tú dopravu doplatí malopoľský kraj (peniaze asi má z EU).Preto oni myslia predo všetkým na Poliakov :-)

Rdbb

Je to PL linka, tomu odpovedá TT, podobne ako linka na Poprad. Asi i tak z PL sa niekto len veľmi ojedinele vzdá auta. Ale ten letný ranný a večerný spoj je zaujímavý i na začiatok či dokončenie na roháčskej strane Záp. Tatier, no iste i pre ďaľšie blízke pohoria od DK. Zo SVK čas 1. príjazdu a posled. odjazdu v Zakopanom neumožňuje moc na daný deň, ak len v lete pri dobrom počasí pešie dokončenie na SVK (len nie na Podbanské, lol).
Bude jazdiť každý deň ako linka do PP? L = júl, august?
Každopádne dobrý počin. Keby sa aj viacerí početnejšie vrátili k verej. doprave.

Beta

Dočkali sme sa!!

Už je autobusový dopravný poriadok Bukowina Tatrzańska - Suchá Hora - Oravice - Dolina Rohacka - Dolny Kubin (poľský autobus):

portaltatrzanski.pl/…/tatry-s…

Dnes na FB ZebraBus.pl (dopravca) napísali, že doprava začne na konec októbra tohto roka.

Super!

Lubo

Jediny autobus, ktory som nasiel je toto:
505418 Liptovský Mikuláš-L.Hrádok-Vavrišovo-Pribylina-Podbanské-Vysoké Tatry-Poprad

Premava 3x za den v nedelu a v statny sviatok, avsak iba v juli a auguste.

Cestovny poriadok tu:
arrivaliorbus.sk/…/505418.pdf

Vladimír Kobza

Dobrý deň, pravidelné autobusové spojenie medzi Štrbským Plesom, Tromi studničkami a Podbanským je v prevádzke iba v období od 1. júla do 1. septembra, aj to len počas víkendov a sviatkov podľa cestovného poriadku na nasledovnom linku:
portal.cp.sk/…/L505418_181209…

Kamil

Dobrý deň, potrebujem poradiť. Chystáme sa na Kriváň a nemôžem na CP nájsť žiadny autobus zo Štrbského Plesa na Tri studničky.

Ďakujem.

Beta

Niekto vie, či už funguje autobusová doprava Suchá Hora - Roháčska dolina (priama linka) ? Mala by ísť od tohto júla. Lebo táto poľsko-slovenská doprava cez Lysú Poľanu (aj do Podbanského), ktorú sľúbili ešte v tomto roku, mala by začať fungovať až na budúci rok, takto teraz píšu.

Dbart

Medzi poľskou a slovenskou stranou Tatier pribudnú nové spoje. Oznámili to zástupcovia Malopoľského vojvodstva a Prešovského kraja po utorkovom rokovaní v Poprade.

dennikn.sk/…/?ref=mpm

Beta

Neverím, možno budeme mať autobusovú dopravu z Poľska na Oravu. Žilinský kraj a Malopoľská pripravujú cestovný poriadok Zakopane - Sucha Hora a Sucha Hora - Zverovka :-) ! Prešovský kraj robí problémy :-(
24tp.pl/n/43419

Mirco8765

Nikto nestihol poradiť tak som to musel preveriť sám ráno pred túrou a možno sa info zíde iným, rovnako neznalým, ako som bol ja... Zastávky tam vôbec nie sú - vraj jedna bola, ale ju ukradli. Autobus proste zastaví pred tým parkoviskom keď vidí čakajúcich turistov. Boli sme tam na ten 16.00 smer Pleso traja a pekne sme sa po túre odviezli k autám -:)

Mirco8765

Ahoj, prosím mohol by mi niekto znalý upresniť, kde presne je na tých Troch studničkách tá autobusová zastávka v smere na Štrbské pleso? Na tunajšej mape je uvedená značka zastávky vyššie pred horárńou a ešte ďalšia pred parkoviskom pri bývalej Važeckej chate. Chcel by som tam zájsť ešte tento víkend a možno to výjde tak tesne, že nebudem mať čas hladať zástavku -:)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov