Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Fotostretnutie na Červenci

Diskusná téma Fotostretnutie na Červenci

Ahojte, uvazujeme teda nad zimnym fotostretkom zaciatkom februara na chate pod Naruzim. Potrebujeme zistit predpokladanu ucast. Tiez uvazujeme nad formou. Na chate nie je elktrina, len solarne panely, preto jedna cesta je len fotit bez nasledneho spracuvania v notebookoch a bez premietania, aj bez nabijania bateriek. Druha moznost je, ze by sme pozicali generator, a zobrali ho so sebou, aj notebook, platno a projektor. To by si vyzadovalo silnych a odvaznych horskych dobrovolnikov, ktori by pomohli s vynesenim. Tak sem s reakciami :-)

Jurko.ch

KLIDEK, velmi se ti omluvám za náš generátor. Je to obrovská chyba, že jsme ho měli s sebou. Ale největší chyba byla, že jsem jezdil na hi-tech skialpové výbavě. Na příští foto stretko jsem už do květináčů zasadil dostatek semínek lnu, jen co vyroste, zpracuji a utkám plátno na oblečení. No lyže ustrouhám z nějaké pěkné jedle... Nic se nedá dělat, k pohonu projektoru bohužel elektřiny potřeba je. A když máme s sebou lidi, jenž mají co říct k tématu a ještě jsou ochotni s námi se podělit o své umění, jinak to vyřešit v těchto podmínkách nelze. A v neposlední řadě zrcadlovky jsou obrovský žrout energie, čili dobíjení akumulátorů potřebné je, když nechceš si kupovat několik reservních za jistě nemalé peníze. A kdo by pak fotil nejen v noci tak parádní fotky ať Nikonem nebo Canonem /omluvám se všem dalším nejmenovaným značkám.../ Já sice vyfotil na můj foťák neskutečné množství fotek při jedné sadě batererií /množství nebudu zmiňovat, protože mi pak nikdo neřekne jinak než "Mr.Výcvak", ale v porovnáním s produkty zrcadlovek se nelze ani v nejmenším provnávat...

Sona

Ano, jednak bude clanok, jednak bude fotosutaz. Coming soon...

MatusM

klidek: .. a okrem toho chytas za slovicka prave chalana, co za den/noc stihal aj 3-4 skialpove vyjazdy a na chatu sa vracal hadam len cosi prehryznut a dat si veci trochu obschnut

Mifo78

A aby sme aj my ostatni nestastnici (ktori nemali to stastie sa zucastnit) mali nieco z tejto akcie, ako to bude s fotografiami ? Budu niekde zverejnene ?

Lubo

Generator bol pusteny nie kvoli pocitacom, ale kvoli projektoru na 2 prednasky, z ktorych kazda trvala tak 1.5 hodiny. Z troch notebookov, ktore sme tam doniesli potreboval stavu len na jednu z prednasok jeden z nich. Ostatne vsetko na baterie :-). V provom rade sme tam boli fotit a stretnut sa, s postprocessingom sa teraz hraju vsetci zucastneni pekne z tepla svojich domovov :-)

Rbr69

Generator bol za 4 dni pusteny 2x na minimalne potrebny cas (aspon co si ja pamaetam), takze Klidek klidek :P

Klidek

ze o bozskom klude na chate pise zrovna niekto zo skupiny co tam ide s generatorom aby mohla pouzivat pocitace...

Sona

Ahojte, my sme si vcera uzili adrenalinovu cestu, ked nas vietor na dialnici hadzal do druheho pruhu. Od Mnicha sme po nalozeni auta odchadzali o pol stvrtej, domov dorazili o pol jedenastej. Dalsie fotostretko budeme riesit asap. Som rada, ze sa vam pacilo :)

Jurko.ch

Cesta domů byla jako cestování ročními obdobími. Teploměr v autě Mikella v Mikuláši ukazoval +12st, v Žilině +7st, ve vlaku v Čadci začal poletovat sníh a doma silné, intezivní sněžení a teploty těsně nad nulou. Ráno je venku v 270m.n.m. dobrých 10cm nového /hlbočiku/. Jinak samozřejmě fotostrestko bylo super, i počasí částečně vyšlo, jak již bylo psáno, skvělí lidé a super chata. Tak parádní atmosféru těžko jinde na "vysokohorské" chatě hledat. Jen to tam snad zůstane v tomto stavu a nedojde do stavu na vedlejší Žiarské chatě. To by byla obrovská škoda pro všechny, co hledají krásnou přírodu a božský klid /když teda nepočítám veselé noční období na chatě :-)))) / Kdybych to mohl ohodnotit bodováním z galerie, tak z 5ti bodové škály to bude jednoznačně 10b ....

MatusM

Cítil som sa ako v inom svete, takých víkendov by som ráčil viacej. Ten májový Besník by nám veru bodol, najvyšší čas riešiť veru :-))) alebo v mojom prípade dúfať, že to nepadne na ten prvý májový (ale už som s týmto otravný, viem:)

PetoH

Tiez dakujem organizatorom za skvelu akciu a skvelym ludom za vynikajucu atmosferu. Dosli sme pohodlne o pol piatej a uz sa borim s fotkami :) .
Jo a inac Mato ma dobru pointu...

Mato_d

Tak tak, super atmosfera a skvela partia... Vdaka organizatorom aj vsetkym zucastnenym!
Inak je uz asi najvyssi cas zacat riesit majove fotostretko na Besniku :D

Rbr69

Ako vzdy super bohovsky zabavna kamaratska atmosfera, nezamenitelne stigma hiking.sk partie dobrych ludi, bolo mi ctou damy a pani ;-)

Adushka

caute ucastnici, tak co? uz ste postupne dosli domkov? ja som mala troska divoku cestu vdaka celkom silnemu snezeniu na Morave, tak namiesto tradicnych 3,5h to bolo 4,5h, ale inak fajn :) dik vsetkym za opat raz fajnu atmosku, tesim sa na fotky.. :)

Tono

Pekny pozdrav na Cervenec vam vsetkym posiela Tono!
Skoda ze som sa nemohol zucastnit fotostretka. Prajem krasne pocasie a super fotografie!!!
O tom, ze nalade je super, nepochybujem :o)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum