Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dva dni v Západných Tatrách

Funttomas

Ten iniciatívny editor som bol ja (TT). Poznám ten prameň, ale bol som tam pred 4 rokmi.

Lubo

Ja som tam to info nedoplnil,
musel to byt iny iniciativny editor :-). Podla mna bud PeterS alebo LuboO.

Misob

pre Pietra: Ten popis zmenenej trasy bol super, ale kvoli kontrole som tam naozaj nesiel :). K vode - ja som siel opacnym smerom a vracat sa ku kempu sa mi nechcelo. Do clanku o kolibe Horica info o vode doplnil zrejme Lubo, ja som ziadnu sipku nezbadal (asi je naozaj nenapadna). Moja povodna informacia do clanku bola, ze o vode nablizku neviem :). Ad Kamenista dolina - ono schadzat zaroven dvoma dolinami som este nezvladol, tentoraz som si vybral Bystru.

pre Ilegala: tak vyjdi z ilegality, zacnem mat pocit, ze ma sleduje nejaka STB... :)

Ilegal

Skutocne super trasa, kiez by tu takych veci bolo viac. Uz viem odkial si siel ked som ta videl...

Pietro

Vyzera to akoby si sa nechal inspirovat trasou ktoru som presiel rok pred tebou a vlastne aj tento rok aj ked opacnym smerom. Akoby si skontroloval ci som do hikeplanneru nezadal nejaky blby opis cervenej trasy z Troch studniciek na Podbanske :-)Podarilo sa mi to popisat dobre, ze?
Ale teraz k clanku. Pousmial som sa ked pises, ze si si nabral vodu z toho potoka. Ja som mal s vodou podobny problem a ked som potok konecne uvidel, tak to bol iny pocit ako ked som videl tu vodu vo flasi. Bola mierne povedane zakalena...a cudne sfarbena. Tak som vtedy radsej dosiel az do kempu... Druha vec - ako je to s vodou pri "kolibe Horica" - je tam sipka (tak pises v clanku o nej)? Clanky sa vzajomne trochu vylucuju.

Chodnik dole Bystrou dolinou je uz presekany, ale minuly rok to bol vopruz, tiez v Kamenistej to bolo rovnake...Ad Kamenista - skoda, ze si cez nu nezavrsil pekny trek.Jej zaver je uuchvatnyy.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum