Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Jeseň v Bielych Karpatoch

Diskusná téma K článku: Jeseň v Bielych Karpatoch

Keď takmer letné počasie zalomcovalo „dušičkovou“ nedeľou, stačil iba jeden telefonát a bolo rozhodnuté. Ideme. Len som prekontroloval v mojej "outdoorovej" skrini zvyšok potravín z posledných akcií, skočil do obchodu čo-to doplniť a bolo pobalené. Ešte pár kliknutí na Internet a už aj bol nájdený spoj. Chvíľu sa ešte rozhodujem, či zobrať jesennú výstroj, alebo to risknúť s letnou a napokon beriem iba úplne letné vybavenie. Ľahučký spacák, tenkú bundičku a aj sveter a je zbalené. Čaká nás trasa z Vlárskeho priesmyku po slovensko-českej hranici, smerom na juh až tam, kam sa nám za tri dni podarí prísť bez straty identity a civilizačných návykov. A tak v pondelok 3. novembra vyrážame.

Mivym

my Mirom (Sidom) keď sme prechádzali cez ohradu na Pláňavách ,tak značka ktorá viedla okolo válovov viedla i cez pasúcu sa čriedu dobytka...nevrhali na nás pekné pohľady :-)

MatusM

Boro, fest fajná túlačka, môžem len závidieť, my sme na jar chvíľkami korčuľovali po mlákach, tu a tam sa brodili v blate, stromy holé, sivá obloha nízko, dohľadnosť 3 kilometre. Po takom článku mi preblesknú hriešne chúťky na penziu. Ale tej ak sa dočkám, to bude hranica 80, ak vôbec nejaká :-)

Theo

Skutečně moc pěkný článek.

MisoB

Prispevok potesil - pekna poeticka proza... :)

Godman

Prejdene, poznane, zazite, oblubene...a nielen preto, ze mam Biele Karpaty takpovediac "po ruke".
Chata Janka na Zitkovej aj mna prekvapila a potesila, niekedy skoro z jari sme na nu nadabili cestou z Vlcieho vrchu.
V mapach nie je na nu nejaky odkaz ako ubytovacie, ci obcerstvovacie zariadenie, je to myslim totiz objekt byvalej kopaniciarskej skoly.

Misou

Ako sa spieva v piesni:
Les má farby bundy paragánov, listy na vlhkú zem padajú.
Oheň horí v kruhu starých mohykánov,
raz do roka sa tu schádzajú.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov