Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cestami i necestami Hornej Oravy

Diskusná téma K článku: Cestami i necestami Hornej Oravy

V polovici júla 2008 sme si s kolegom konečne našli čas na dlho plánovanú oravskú túlačku. V pláne sme si stanovili zopár základných cieľov. Prvý z nich bol turistický a zahŕňal výstup na dva najznámejšie oravské vrchy – Pilsko a Babiu horu. Ďalšou, nemenej dôležitou časťou plánu, bolo spoznávanie miestnej kultúry a nakoniec sme si chceli preveriť aj kvalitu pohostinstiev a ubytovacích zariadení. Predpoveď počasia nevyzerala optimisticky, ale rozbehnutú mašinu už nedokázala zastaviť. Ide sa na Oravu!!!

FunTTomas

pre nadšencov lyžiarskej turistiky vznikol nový web bezky.naorave.com, ktorý propaguje lyžiarske a zimné prechody v regióne Oravy.

Majo vargic

Boro: Ja spolu s Martinom kvasíme na dolniakoch v Nitre,a vždy keď vybehneme na pivko do našej miestnej krčmičky, tak si dáme windstoperky a snívame o horách... :-) a spomíname tvoje príbehy aká by bola sranda ťa stretnúť,, a akú dobrú klobásu s kapustou by sme si dali... si taká naša vysnívaná postava, ktorá si žije svoj život a podľa tých príbehov je veľmi pekný... máme ťa radi. ahoj.,, A už sa teším keď ženy pošleme spať,a my si pustíme dvd medennú vežu, narobíme si tie klobáse a budeme snívať... dobrú noc.

Godman

Zda sa, ze Boro si dnes este viac privstal a bol zvedavy, co cerstve sa do rana napieklo na hikingu ku kavicke...
Cyro: ta veta sa mi natiskala sama po precitani...

Boro

Majo, neblbni, čo som ja aký profík. Ja som úplne normálny chalan, ako vy všetci.A len to, že si k raňajkám púšťam internet bolo dôvodom, že som bol prvý.

Majo vargic

Ahoj Martinko skutočne si to napísal pekne, a hlavne pútavo. Vidím, že na doktorantúre sa nenudíš a využívaš plne jej možnosti :-))) tíško a v dobrom závidím prvý príspevok od "profíka" Bora....

Cyro

godman: ufff, tazko odpovedat s takym dlhym casovym odstupom na Tvoju otazku. Asi nam to nase riesenie v tom case pripadalo najlepsie. A dakujem za tu prvu vetu v tvojom prispevku :-)

Godman

"Bardzo pjenkne byuo na Orave..."
Asi nespisovne, len som chcel vyjadrit atmosferu, ktoru som z toho citil...
Akurat premyslam, preco ste sa vracali z Pilska spat rovnako az na chatu (iba sa odhlasit?) a nestrihli ste to trebars po modrej smerom na Dusak nad hornym koncom Sihelneho.

Pavel

Díky všem, za vyčerpávající info. Chata vypadá dobře, ani jsem to nečekal.

Cyro

Ta stranka musi byt uplne nova, ked som sa tam v juli chystal, este nefungovala...pekne spravene

Lubo

Aha, tak ja som myslel, ze poziadavka bola na polsku chatu pod Pilskom. Na tejto sme neboli.

Cyro

Chata Pilsko ponukala v juli 2008 ubytovanie za 200 SKK, objekt je to pomerne velky. Uprostred letnej sezony sme tam boli turisti len ja a kolega, vedlajsiu izbu obyvala skupinka robotnikov. Capuje sa pivko, da sa zahrat biliard, ako varia neviem (mali sme vlastne zasoby)...Kukni si toto:http://www.holiday.sk/main.php?objekt=1107&lang=sk

Ta stranka asi dlho nebola aktualizovana. Toto tel cislo na chatu by malo platit: 0905 890 325

Lubo

V tej chate som raz nocoval pri prechode hranicneho hrebena niekedy okolo velkej noci. Cenu si nepamatam, takze krkolomna nebola. Chata bola v tom case takmer uplne prazdna, no napriek tomu tam bolo teplo aj cerstvo navarene s capovanym pivom.

Pavel

Zajímalo by mě něco bližšího ohledně ubytování v chatě Pilsko. Velikost chaty, počet pokojů, cena ubytování, případně odkaz na web stránky.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma