Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Jaskyňa mŕtvych netopierov

Bacaardi

zavidim jedincom, ktori mali pozitivne skusenosti s "obsluhou" netopierej jaskyne. moja skusenost je ze cast obsluhy je cisto arogantna, ked tam ma vela ludi ktori platia, k nim su mili ustretovi, k jedincom to az take mile nie je. nic to vsak nemei na tom, ze JMN je krasne prostredie, tak isto tura k nej.

Lubo

Po dnesnej negativnej skusenosti redakcia neodporuca navstevu tejto jaskyne, najma organizovanym skupinam, kedze na telefonicku rezervaciu sa nie je mozne spolahnut. Navyse pristup spravcu mozno oznacit za velmi arogantny.

Bacaardi

Dobre rano hiking.sk, tuto negativnu susenost som popisoval uz pred rokom:-). a je fest smutne, ze ludia co by mali zveladovat slovensky turizmus, a co maju z vacsich skupin peniazky si s...ru do vlastneho hniezda. takato je ich politika a asi tam nechcu mat ziadne navstevy. alebo mozo keby ste rozpravali po rusky alebo nemecky, tak vam vyuctuju vstup v eurach a budu sa spravat normalne.

Rbr69

Lubo: takze planovana navsteva nevysla? smutne,
my sme cestou do Jasnej zazili aj dost blizke stretnutie s kamzikmi.

Bikemartin

Po vcerajsej skusenosti je to ´Jaskyna tupeho spravcu´. Uz som poslal echo kamaratom, nech tam radsej nechodia...

Rujir

Len neviem, preco to jasne nedoplnite aj do clanku. Namiesto odporucame, tam dajte velky napis neodporucame a oznamte to aj Sprave jaskyne, pripadne jaskyniarom, ktori maju tuto jaskynu na starosti.

Sona

Doplnime v priebehu dna. Mimochodom Rujir, mozes sa mi ozvat? Pisala som Ti uz dva maily, ale asi Ti nedosli. Diky

Lubo

Moju vcerajsiu spravu o negativnej skusenosti som pisal cez mobil sediac pri gulasiku na Stefanicke. Ako napisala uz Sona, spominane informacie do clanku doplnime.

Sona

Aktualizovali sme tento clanok a celu nasu skusenost pre tych, ktori chcu vediet podrobnosti, pridame v samostatnom clanku.

Simona

ma vsetci, hlavne ty Lubo, co jaskynu a jej spravcu, ked ich ani poriadne nepoznas, neodraduj ludi... je to super partia spravnych ludi!!!! a hlavne pre ostatnych: neverte tymto sprostym reciam ,treba ist, zazit a urobit si vlastny nazor!!!!!

Rbr69

Simona: ved netreba ho poriadne poznat, staci zazit a boli, zazili a urobili si nazor :(

Bacaardi

sa vyjadrila dama... partia skvelych mladych ludi nemoze zastriet skutocnost, ze sa tam poniektori chovaju ako hulvati a spodina. ked som zazil ich chovanie pred 3 - 4 rokmi, nikto neveril, az postupne na to ludia prichadzaju sami.

Martih hoger

uz dvakrat sa pokusam napisat reakciu na vasu negativnu skusenost ale zjavne vasa stranka ju ignoruje. s pozdravom tajomnik a zastupca spravcu JMN.
rozmyslite si co pisete a odkaz pre pravych turistov: nedajte sa odradit od krasnej prirody, milych ludi a super zazitku z podzemia!!!!

Bacaardi

jezisi tento web nikoho neignoruje - vid prispevok simony. najlepsie je napisat blud - nedajte sa odradit vy pravi turisti - a nenapisat ze spravime zmenu - typicky slovenske fuj hanbim sa za vas. na miesto toho aby ste PORIESILI hulvata tak riesite aby sa nikto nedal odradit. akoze ked ponukam na rit sluzby tak este aj vynadam tym, ktori sa stazuju. a vacsina slovakov ohne chrbat a necha sa bicovat dalej. zobudte sa! uz tu nie je komunizmus!!!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma