Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimná rozprávka - Minčol

Diskusná téma K článku: Zimná rozprávka - Minčol

Severná časť Lúčanskej Malej Fatry, ktorej súčasťou je aj nádherný vyhliadkový vrchol Minčol, nie je turisticky veľmi objavenou a navštevovanou oblasťou. A to aj napriek tomu, že na vrchol vedie viacero značkovaných chodníkov či už z rajeckej, žilinskej alebo turčianskej strany. My sme si pre výstup zvolili nám najdostupnejší východiskový bod Vrútky.

M@tus

Čaute! neviete v akom stave sú Svobodove bunkre? Boli smerom na Polom z Minčola ak by niekto nevedel. Poprípade nejaké foto ak by mal. Diky.

Merhorn

veru mivym mas pravdu. Nam stredoslovakom je hej, az sa trosku desim myslienky ked coskoro z tohto kraja odidem a budem len spominat ake to bolo zit tu :) hehe

Mivym

Tu sa nedá nič iné iba ticho závidieť,že máte tak blízko dostupné krásne horské partie.Predsa je tým stredoslovákom ,čo s týka turistiky lešie!Ja z najzápadnejšieho kúta,zo Skalice mám všetko od ruky a parťák z naších končín tiež chyba.Tak horám a hikerom zdar!Apropó:super článok!

Marek

Thalion, myslim, ze ten strom je tak dobre umiestneny - hned vedla chodinka - ze urcite nie sme jedini, kto ho ma na fotkach :).

Inac dakujem aj v mene Barbory za nazory. Dufam, ze sme vas trochu inspirovali. Hlavne je sa nebat ist do trochy nepohody. Ako vidite, su z toho nezabudnutelne zazitky.

Bean

Dik Merhorn, tak nejak som to vydumal, po tej zltej sme minuly vikend zostupovali z hrebena a uz vtedy som usudil, ze toto by bolo idealne pre bezky...alebo po zjazdovkach potom.

Merhorn

Bean, tam moc nenaspekulujes, varianta ktoru si napisal je idealna a skoro jedina mozna. Ked pojdes na bezkach tak zostup po zltej z martiniek mas idealny, ale teraz je sneh roztopeny do cca 900 - 1000mnm, mozno aj vyssie na idealnu vrstvu.

Misko79

ej veru mincol....., moj najnavstevovanejsi kopcek,...v lete, v zime, na jar, na jesen..., pesko, bikom...., pekny clanok a este fajnovejsi kopcek :)

Bean

Chcem sa tam teraz niekedy vratit, tentokrat ale s bezkami. Kade je najlepsie ist hore a kade dole? Zatial rozmyslam hore po modrej z Vrutok a dole po zltej z Martiniek. Dik

Mn

Pripájam sa, super článok, fotky a zážitok. Minčol som zatiaľ zažil iba v lete, ale aj vtedy to stálo za to.

Merhorn

No vidis,ze sa to da aj elegantne povedat :D

KarolM

O.K. Pekný článok, pekný výkon, pekná somarina :- ))

Merhorn

Aaale somarina nesomarina, kazdemu podla chuti, nie? Ja by som tiez tade siel. Ved si pozri uz aj jednotlive trasy tu popisovanych clankov a tam tiez najdes viac takych na prvy pohlad somarin :) Ja si rad prave precitam aj tie :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov