Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vihorlatské vrchy

Diskusná téma K článku: Vihorlatské vrchy

Pre mnohých, hlavne bratislavských a západoslovenských turistov sú Vihorlatské vrchy "terra incognita". Z tohto západoslovenského pohľadu sa pohorie javí pomaly ako nejaká exotická destinácia. Na rozdiel od Polonín, ktoré sa v poslednej dobe dostali do povedomia ľudí, si Vihorlatské vrchy zachovali svojské tajomno, ktoré sa pokúsim z časti poodhaliť.

MisoM

Tak a uz je aj stare forum Vihorlat v zozname :)

Pietro

Thanx MM,inac mam pocit,ze sa to netyka iba tejto destinacie.
Tono,je to uz nejaky patek, mozno v tom case stranka este ani nebola narodena...Inak,mojim chronickym problemom by bola nepritomnost fotiek.

MisoM

pietro, vysvetlenie uplne jednoduche. Link som si poskladal a odskusal sam rucne, viem ako sa generuju :), nehladal som forum v zozname, je mozne ze pri prechode do noveho systemu sa nejako zabudlo zaradit do noveho clenenia for, alebo ... netusim. Skusim sa na to pozriet pripadne ak na nic nepridem posuniem tento problem dalej

Tono

Pietro, kukol som na tie linky, skoda ze si nenapisal vtedy clanok a nedal ho sem, na HIKING. S pozdravom Tono

Pietro

Neviem sice jak to MisoM robis,ze si sa dostal k tomu odkazu, ale robis to dobre :-)
Nie kazdy vsak taketo triky ovlada a aj sam sa mozes presvedcit, ze v ponuke forum dostupne kategorie (zvlast teda "slovenske hory") nezahranaju tuto diskusnu temu. Preto ma stale zaujima ako je to mozne, ze to forum tu je a pritom pri prechadzani for tam nieje.No zahada...aspon pre mna:-)

Pietro

Clanok je dobry, aj ked osobne zarastene zbytky hradkov nemusim. To zase poriadne huste lesy mam rad. A tie vihorlatske, stoja za navstevu.
Mam skor otazku, kde zmizlo prave forum o Vihorlate! Asi pred rokom som tam pisal poriadne dlhy prispevok a na novom hikingu uz toto forum nieje. Myslim, ze pri preformovani na novy engine sa proste stratilo. Viem vsak, ze na strom interfaci este je.

Tono

Marian, tento rok sa mi uz nepodarilo vratit sa do Vihorlatu, ale nabuduci rok pojdem urcite. Tesim sa hlavne na vrch Sninsky kamen a Vihorlat. Potesil si ma, ze je odtial pekny vyhlad.
Peter, podla mna posli.

PeterMika

Vdaka za clanok z Vihorlatskych vrchov. Priznam sa, ze mam v pocitaci clanok opisujuci jednu malu turicku v okoli Morskeho oka a myslel som si, ze budem prvy, kto bude pisat o Vihorlatskych vrchoch. No co uz, mal som sa poponahlat. Teraz neviem, ci ho mam poslat, ale nie kvoli tomu, ze nebudem prvy, ale z dovodu, ze moja tura bola iba malou sucastou tejto opisovanej tury. Vyskusam ho poslat a uvidim, ci ju redakcia uverejni.

Marian P77

Na Vihorlate som stravil tri krasne dni a za ten cas sa mi dvakrat podarilo vystupit na najvyssi vrch Vihorlat. Je to fakt krasny vrchol, ktory je dost strmy a odlesneny a je z neho neuveritelny vyhlad. Pri zapade slnka smerom na juh je vidiet vela miest a dedin, pravdepodobne az do Madarska. Stanovat sa da na luke pod Vihorlatom. Skutocne vyhlad z Vihorlatu je velka konkurencia aj pre najznamejsie slovenske vyhladove vrchy.

Jeffer

fakt krasny kus slovenska, niekedy sa tam chystam (zas) zatial som si len pre d dlhymi rokmi presiel peso usek remetske hamre - morske oko - sninsky kamen - sninske rybniky (to bol snad pamatny tabor v r. 2000 v rokytove pri humenom kde sme sa vydali na takyto vylet) a na bike-u zempl. sirava - medvedia hora - vinne - hard vinne - trnava n. laborcom (fakt luxusny chodnik na zostup s bikeom) a spat na horku (kde maju stary rodicia chatu)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov