Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Horský hotel Poľana

Diskusná téma K článku: Horský hotel Poľana

Nebýva zvykom písať na Hiking.sk o horských hoteloch. V drvivej väčšine tu píšeme o turistických chatách, útulniach, salašoch či prístreškoch, kde môžeme na túrach prespať. Tento príspevok nebude, ako by sa mohlo z nadpisu zdať, o horskom hoteli, ale o ubytovaní, ktoré v rámci svojej ponuky pre turistickú verejnosť horský hotel Poľana poskytuje.

Smolinko

Boli sme tam ubytovany v ramci akcie 3 dni v raji vero odporucam velmi prijemna obsluha a personal. Pacilo sa mi tam.

Target11

Kedze som z Hrinovej HH Polana mi je dovorne znamy. Ale velmi sa s nim chvalit nemozem. Mozno mam smolu alebo vzdy ked tam pridem tak je zla konstelacie hviezd, ale jednoducho este sa mi nestalo aby som bol z obsluhou spokojny. A to veru nemam ziadne prehnane naroky na sluzby.
Mozno to bolo sposobene aj tyze sa im dnu vtrepem s vibramami na nohach, a predsa len vzhladom na dostupnost motorovym vozidlom su zvyknuty na inu klientelu.
Ale prostredie je tam prekrasne.
A mala poznamka k textu. Chyby si vacsinou nevsimam. Kazdy urobi preklep alebo sa pomyli v pravopise ale zastrcka na 220 W predsa len vola po oprave pretoze W a V su dve dost rozne veliciny

Eskimo

target11: ano, a podla novej normy by to uz malo byt 230 V a nie 220 V :-)

tono: vrela vdaka za obsazny clanok a bezchybne foto! Je to tak trochu hanba, ale ja som na (vysokej divej) Polane este zatial nebol... urcite to niekedy napravim.

Peter Straka

A ja ešte doplním, že nad hotelom sa nachádza prístrešok, ktorý je úplne grátis. Dvaja-traja sa tam vyspia.

Svatopluk stepanek

polana- moje prve stretnutie s krasou slovenskych hor. v 1978
tam ta velka budova nebola, mne sa tam pacilo
bez nej viacej.
sli sme zo stozka cez kopce, na hornom konci detvy nas zobrali na sane s konmi horari, od chrapkovej uz iba stupanie na polanu. "najlepsi" bol okolo 1 km dlhy usek kedy sme zapadali popas do snehu. a na chate dali dvom vojakom so zlatymi gombikmi, naviac neohlasenym vopred a hovoriacim po cesky najest a este nam
tono dakujem vam za spomienky na mladost
zohnali auto do krivana

Boris

Len doplním, že k hotelu patria aj chatky nad hotelom. Nie som náročný na ubytovanie, ale za tú cenu a vzhľadom na to, že patria k hotelu by som očakával aspoň základnú údržbu zariadenia chatiek a zabezpečenie čistoty v nej.

Tono

Momentalne chatky nesluzia verejnosti (a dlho ani nebudu), su v dlhodobom prenajme. Preto ani nepisem v clanku o chatkach.

Otko

prosim Vas neviete niekto, ake su ceny v sky servise pri hotely?

Otko

prosim Vas neviete niekto, ake su ceny v sky servise pri hotely?

Tono

Otko, v clanku najdes kontakt na recepciu, tam dostanes najrelevantnejsie informacie o cenach.

Otko

ja som sa samozrejme na recepcii informoval, ale okrem ceny za vleky mi nevedeli povedat nic blizsie, lebo pozicovnu lyzi vlastni iny podnikatel.

Otko

ja som sa samozrejme na recepcii informoval, ale okrem ceny za vleky mi nevedeli povedat nic blizsie, lebo pozicovnu lyzi vlastni iny podnikatel.

Mivym

V roku 2006 som týždeň pobýval v oblasti Poľany a mal som možnosť navštíviť i horský hotel.Bola nás pomerne veľká skupina možno 25-30 ľudí,všetci turisti vo vibramách.Obslúžení sme boli všetci bez problémov a bez zlých pohľadov.Viac mi vadilo teambuildingové stretko nejakej firmy v okolí hotela a na parkovisku,spojené s paintballovou prestrelkou,pri ktorej mi jedna žlta guľka skončila na nohaviciach.Inak ,odporúčam ľudom,ktorí toto pohorie ešte nepoznajú,aby ho navštívili a hlavne vodopád Bystré stojí za to.Horám zdar a ahóóóój!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum