Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Takmer na Vianoce

Diskusná téma K článku: Takmer na Vianoce

Pokiaľ ste hladní, či držíte nejakú diétu, prosím, nečítajte tento príbeh. Taktiež ho nečítajte po 19-tej hodine, pretože po tomto čase by ste už nemali nič jesť. Rovnako vás vystríham, aby ste to nečítali, pokiaľ nemáte v chladničke niečo na zahryznutie. A ak sa vám zdá, že je to len taký príbeh o zimnej túlačke po horách, neverte tomu. Je to príbeh o bezuzdnej žranici a odviazanom pijálese, ktorý tu vlastne ani nemá čo robiť. Lenže život nie vždy ide v koľajach, ktoré sme si pred seba len tak pomyselne položili. Vždy sa nájde niečo, alebo niekto, kto nám prehodí výhybku a my sa nájdeme niekde inde. Niekedy sme tam radi, inokedy nie. Ale poviem vám, že tie úlety na bočné trate bývajú oveľa zaujímavejšie, ako tie vyjazdené a sto krát preverené cesty.

Littleflower

boro, tak tento pribeh je perfektny. esteze som pred jeho precitanim jedol jaternicu s klobasou a udenym masom, inak by som ho asi ani nedocital :-) ale nieco sladke si predsa len idem dat..
som zvedavy na ten neuveritelny pribeh, co spominas...

Adushka

Tak ja som sa k clanocku dostala az teraz a veru Boro chvalim, nielen celkove vyznenie, ale aj tie recepty, no mnaaam :) priznavam, ze som nemala ponatia, ze si tak dobry kuchar, to nam musis niekedy nieco pripravit! :)) A nastastie som si popri citani pochutnavala na pecenej klobaske, inak by mi asi riadne sliny tiekli :)

Boro

Decká, práve som sa vrátil z osláv Nového Roku 2009 a kamarátka s mužom mi rozprávali príbeh, čo sa im stal dva dni pred vianocami. Hneď to opíšem a zajtra pošlem Soni. Je to takmer neuveritelná story, ktorú dokáže vyrobiť len život. A už bude záležať len na Soni, kedy to pustí do obehu. Ale teda sranda TO JE RIADNA.

Jasmin

Počuj Boro, ty by si sa mal dať na písanie svojich pamätí. Tvoje články sú skvelé, niekedy nemajú konca-kraja a dlho sa musia čítať. Ale aj tak, je dobré že človek ako ty sa dokáže podeliť o všetko. Super !

VeroNika

Super clanok, priam citim tu vonu jedla vo vzduchu, a opisy pripavy jedal, no aj varit mozem zacat.

Rio

Nádhera.
Len škoda, že to nenájdem v knižočke... Žeby ďalší diel Kapor Fatranský II? Prvý diel už mám prečítaný, už sa teším na ďalší.
Veselé sviatky a šťastný nový rok.

Witch

Naozaj som takyto clanok uz dloho necital. Vidno ze pan majster vydal nejaku tu knizku. Krasne vykreslene situacie a ked to "zaprasis skoricou" :D, tak uz tomu nic nechyba. Staste a vesele!

Petras

Život je ten nejlepší scenárista a Boro to umí úžasně zachytit. Pavlov by měl z našich reakcí při čtení radost.

Majo vargic

paráádny článok,, vydržal som celý deň, aby som si ho v kľude prečítal až teraz keď babule už spinkajú.

Mlieko

fakt vydarene, ten punc musim vyskusat....:)

Bacaardi

da!!! da sa este uzivat si v horach.... to je fasa spojenie:-)

Toper

Nuz parada, take cosi zazit, a keby to zazil aj moj zaludok... Naozaj pekny pribeh. Vsetkym stastne a vesele...

Boro

Decká, som šťastný, že sa vám to páči. Život asi nie je len o tom, že musíme vytvoriť nejaké hodnoty pre budúcnosť, ale preto, aby sme si ho naozaj fajn užili. A tak vás prosím, užívajte, a majte sa radi a milujte sa. Nič iné sa s tým životom robiť ani nedá. Alebo dá ???????

Peťko

Väčšia óda sa už nedá vypovedať. Proste skvelé.
Veselé vianoce všetkým čitateľom Hikingu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma