Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Čarovná noc

Blahola

Rasťo citujem sám seba."minimálne dve foto"!
Hono ich má ďaleko viac, ktoré jej môžem len tíško závidieť a šuchtať nohami.

Rbr69

Laco, len dve? No neviem ci si ju potesil.

Blahola

Hono minimálne dve foto sú hodné zverejnenia na hikingu. Les z hmlou a osvetlené vrcholy Tatier (tá je naozaj skvelá) a táto nočná. Čo máš proti zverejneniu foto? Ide Ti to fakt dobre, tak sa podeľ o zážitky a poteš horalov.

Psyloo

Rasto, dobre, ze nevies po polsky, lebo (nastastie) nielen chvalia (aj keby mohli, lebo toto je moj web;-)ale aspon sa vzdy nieco nove dozviem a naucim.Ale ved da sa aj to oslavit na Cervenci...;-)

Rbr69

Hono, neviem po polsky, ale na tom webe Ta tusim podobne ako tu len chvalia, bude to treba oslavit na Cervenci na fotostretku ;-)

Sona

Hono, ta je fakt krasna, a ved na nej zase vidno nieco ine ako na Laciho, ja by som ju byt Tebou pokojne pridala. Si prilis skromna :)

Daulagiri

Wow Hono, skvelé, akoby som sa vrátil v čase do tých okamihov...
Úžasná fotka za 100 bodov :-)

Psyloo

Rasto, tak ten koment mozes mi poslat na mail;-) ale vazne, zeby si mohol pisat komenty musis mat na tom webe najmeniej 5 svojich fotiek a clenovia musia Ti ich pozitivne ohodnotit, potom sa stavas "clenom" zatial si len "host", ktory moze len fotky pozerat. Ale pozyvam srdecne, pridaj tam aj svoje fotky, je tam vela skvelych foto-amaterov, aj vela velmi dobrych fotiek. (navod a tlmocenie Ti poskytnem na mail;-)

Rbr69

Hono, pozeral som sa na ten polsky fotoweb, ze Ti tam hodim nejaky komentar, uz som aj "zarejestrowany" a aj "zalogowany" :), ale volajako mi tam tie komenty nejde pridavat :|

Psyloo

Rasto, jeden zaber nocny z toho miesta hadam staci;-) a ani nie som odbornik na nocne fotky, zatial len skusam a sa ucim, ale ak sa niekedy konecne naucim a s vysledkom budem spokojna tak nieco pridam;-)

Rbr69

Hono, daj ju aj sem, i ked v mensom, ale je kraaasna.

Daulagiri

Toto je presne ten typ záberov na ktorý som bol najviac zvedavý. A je perfektný, naozaj čarovný...
Ja som si to vychutnával bez fotenia, lebo ako píšeš Laco toto treba len zažiť.
Tento mrazivý večer si budem veru dlho pamätať.

Som zvedavý ako odpovie Hono.

Blahola

bikemartin, nemôhol som to stíhať o moc skôr. Exif ukazuje 17:02. Mesiac nečakal, ten bol na obzore ešte za vidna :-).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky