Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Co pocuvate

Diskusná téma Co pocuvate

Absolutne s nicim nesuvisiaca tema, no predsa pre mna oblast inspiracie a aj vyniku viacerych dobrych kamaratstiev. Taakze aku hudbu pocuvate? Ak ju viete nejak zanrovo, pocitovo alebo ako uz len chcete zaradit skuste to :) Zacnem teda od seba. U mna je to takmer vyhradne Drum and Bass, no doplnam to s reggae, minimal, chill out, ambient psytrance a spol ale ten Drum n Bass je fakt dominanta. Konkretne su to Liquid Funk, Atmospheric DnB a Ragga DnB :) Vsetci ste vitany, sme na jednej lodi :)

Merhorn

Nebolo a prave preto ma to zaujima. Ani by clovek never ale prave aj v horach som stretol pomerne dost ludi, ktory ma svojim hudobnym vkusom inspirovali. Zazil som prave napriklad na Kratkej viacero vyletov kedy sme sa stretli ludia s podobnym videm sveta a laskou k hudbe. Atmosfera hor to nadherne dotvarala. Mozno to bola len nahoda a moznno to bude nahoda zas :)

Rbr69

"ženu, šéfa, chúťky" ... moze byt? :D

Merhorn

matus co pocuvate celkovo. aka hudba fas proste naplna, nech uz s vami robi cokolvek. ci uz na horach, doma, v praci kdekolvek a kedykolvek :)

Merhorn

rasto, nooo moze byt aj ked mne take vci skor piilia usi :D

Rbr69

jako?!, preco "fas", preco nam nadavas :D

Merhorn

Aaale rasto ty mi kazis moje srdcervuce duchaplne chvilky :D

Rbr69

Ja viem, myslel si to uprimne, ale je to teda riadna haluz ... ja bych Ti popisal take starecke veci z 80tych rokov, ale to by Ta priklincovalo ku googleniu :)

Merhorn

haluz nehaluz aj tvoje old school veci ma potesia rasto :) hudba v akejkolvek podobe ak prinasa posluchajucemu radost je uzasna. Pre mna je hudba zivotna esencia bez ktorej si uz zivot nie len neviem ale ani nechcem predstavit :)

MatusM

Veľmi rôznorodá, množstvo žánrov a škatuliek od world music po hardrock. Hlavne inovatívna, plná nových nápadov, robená z pasie a kypiaceho talentu, nie pre efekt. Ale na horách mám najradšej ticho, lebo aj to sa dá počúvať. Do takého psytrancu na čistinke uprosted lesa by som schuti zakomponoval salvy zo samopalu, neviem či sa zhodneme :-)

MatusM

jj, aj ja som zavisly na radiu_fm, lukas

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum