Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Partizán na Novej ceste (nad Mincou)

FunTTomas
  1. júna bola útulňa vo výbornom stave, vidieť, že sa o ňu Šajbania vzorne starajú.
Wbk

Vďaka za čerstvô info Tomáš, plánujeme tu zložiť hlávky niekedy budúci týždeň ;-)

Wbk

Prenocovali sme zo 14. na 15.6. Všetko v najlepšom poriadku, akurát zube na pílke mohli byť ostrejšie :-)

Pavol "Chodec" Horvath

Nakukol som tam, vsetko v poriadku, len ten nestastny komin! Nedaleko smerom na Bukovinu vyrastol novy salas.

FunTTomas

na konci októbra bola koliba v poriadku. Pribudol prístrešok na vonkajšie posedenie.

Kúsok povyše smerom na Bukovinu je nedokončený (interiér) Ondrišovej koliby na mieste tragického pádu helikoptéry. Za pamätníkom sú parádne skalné útvary - treba vidieť.

FunTTomas

lukas: pamätník (takmer naležato) je aj na Tvojej fotke od koliby vpravo smerom k hore. A v lese za pamätníkom sú skaly.

TomXX

Partizán je na jedničku, zložili sme tak kosti cez víkend. Komín je už namontovaný napevno, piecka ale trochu dymila dovnútra. Interiér čistý, človek nájde všetko čo potrebuje. Na povale sú aj tri či štyri matrace. Vonku je dokončený prístrešok, dve latríny, ohnisko, vonkajšie sedenie, teplomer :) Pridávam aktuálne foto, plus ako bonus foto pôvodného salaša. Klobúčik dole a veľká vďaka za ďalší interhotel!

Šajban

S poľutovaním vám musíme oznámiť, že s vysokou pravdepodobnosťou budeme nútení zrušiť v našej útulni piecku. Nakoľko sa už asi dvom partiám podarilo skoro (svojou šikovnosťou) podpáliť náš hotel.
Pochopím keď niekto potrebuje prespať, alebo sa len schovať pred zlým počasím. Však na to má slúžiť. Ale v poslednej dobe tam začínajú niektorí chodiť ako na dovolenku k moru.
My sa snažíme aby to slúžilo všetkým, nachystáme trochu dreva na dlhšie obdobie (a niekto ho spáli za dva-tri dni). Neraz sme prišli pešo si niečo opiecť skontrolovať či je všetko v poriadku a museli sme to tam poriadiť a zobrať do dediny pol vreca odpadkov. No ak to bude takto pokračovať,tak neviem... asi to zavrieme !!!

Vberlecky@gmail.com

Caute, je chata prístupna? Presvedcils om zenu, aby s nami sla ale ona len do chaty. Tak ci ma nekopne do zadku ked tam vecer za tmy prideme, vsade sneh a chata bude zavreta. Dakujem za rychlu odpoved.

PaliT

Tiež by ma to zaujímalo. Plánujem viacdennú zimnú túru na Poľanu a toto je jeden z nocľahov.

PaliT

Primárne Príslopy, uvažujem to skombinovať tak, že v niektorom z týchto dvoch prespím 2x a túlať sa plánujem z oboch strán hrany krátera. Ešte veľmi teoreticky by som skombinoval Včelín, ale to by asi chcelo ešte nejaký privát v okolí. Ešte to nemám úplne presne naplánované.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov