Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bývalá Koliba pod Repišťom

Diskusná téma K článku: Bývalá Koliba pod Repišťom

UPOZORNENIE: OBJEKT SPADOL – Pokiaľ Veľká Fatra v okolí Ploskej doslova oplýva kolibami a salašmi rôznych kategórií, v ostatných jej častiach ich je málo. Táto koliba by ani nestála za reč, keby nebola jedinou na hrebeni spájajúcom Krížnu s Donovalmi. Už na prvý pohľad vidieť, že pamätá aj lepšie časy, no v prípade núdze poslúži.

Sedlo

Ze salaše je opravdu už jen torzo a nehodí se ani jako nouzový přístřešek.Je jen otázkou času, kdy se rozpadne definitivně.

Ilegal

suhlas, chystal som sa tam prespat raz koncom zimy, ale po nazreti dnu som to zavrhol. To je tak na zasypanie hnilym drevom a snehom.

Misob

To mne behom poslednych par rokov posluzil na noclah dvakrat... asi som menej narocny :)

Suri

Tedy, na rovinu... nevím, co misob myslí posledními roky, ale dle mého vkusu je to spíše o nerozumu ;-) než nízkých nárocích. Možná k tomu přispěla minulá zima, kdy tady nebyl, ale já osobně bych dovnitř vlezla jedině za předpokladu, že bych toužila zbytek "života" trávit na Velké Fatře jako bílá paní (pokud by se tedy můj duch z těch sutin dokázal vyhrabat :-) ).

XYZ

alebo by tam nekdo chcel zazit totalmi sex.

Misob

Je pravda, ze posledny raz som tam spal v lete 2003 a odvtedy sa koliba "trochu viac" naklonila. Info a foto k clanku su z tohorocneho oktobra a kludne by som tam vliezol znova :)... ale v zime, ked je na streche navalene snehu by som asi vahal...

Sedlo

pro misoba: Byl jsem tam před necelým měsícem a opravdu už to není obyvatelné. Bůda se jen malým tlakem ruky hýbe a nevím nevím, co udělá nastávající zima .

Misob

To uz je osud tych kolib - a nielen ich... :). Vacsie nebezpecie podla mna ciha z neopatrneho pouzivania ohna. Hocijaky super salas lahne popolom rychlejsie, ako ho zdolaju poveternostne podmienky (napr. naposledy salas pod Siprunom).

Sedlo

Podobně dopadla salaš pod Smrekovom asi před třemi roky. Hnal jsem se tam přespat a místo salaše jsem tenkrat našel spáleniště. Btw, která salaš pod Šiprůňom vyhořela, doufám,že nemyslíš u Matˇa ?

Misob

Musim ta sklamat - je to (resp. bol) prave ten salas :(((

Sedlo

Tak to je tragédie, taková parádní salaš :( Ještě na jaře jsem tam byl, ach bože !!!

Lll

Tahle "budka" už asi spadla, předpokládám...pokud ne, má dlouhý "posmrtný" život ;-).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum