Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Potulky Muránskou planinou

JaroB

Hej som to ja :) Snehové podmienky zistím od domácich a dám info budúci týždeň. Ak sa toho pre sneh nezúčastníš tak dojdi na Trstie, aj tam je vtedy zimný výstup.

Muska

Jaro ja sa chystám len ten sneh, ten sneh... ozaj a nie si ty z Tisovca? ;)

Muska

Áno už dlho sa v tomto smere ( turistika na koňoch v Muránskej planine ) uvažovalo a plánovalo, možno už príde aj k činom.

Jjano

Niekedy si myslim, ze by tento web mali zrusit :-))) Pokial sa pise o preflaknutych Tatrach a Fatrach, goretexoch a GPS, tak je to OK. Ale ked sa tu zacnu opisovat masami opominane a podcenovane krasne regiony Slovenska, tak sa vzdy bojim, ze sa tie masy zacnu presuvat aj do nich ... Muranska planinu sice zatial velmi nepoznam, dotkol som sa jej iba parkrat, ale je to presne ten region, ktory si pre mna este zachovava svoju ... ako to nazvat ?... "nedotknutost masami".. a ovela vyssiu atraktivitu, ako hrebene Tatier. Je to krasne uzemie a tak vdaka za clanocek.

Maelgwyn

Letne naozaj iba v maji,v aprili je tam este dost snehu.A prejst Hradovu so snehovou pokryvkou rovna sa samovrazde:)

Muska

Na planinu letne.. No na Cigánke, Voniacej a Hradovej už čochvíľa bude kvitnúť poniklec. Hore na planine (Studňa, Havranné..) ešte veselo panuje zima a momentálne počasie môže tešiť bežkárov. "letne" by som šiel asi v máji keď to tam kvitne.

Musiak

Chystame sa taktiez na jar, ked uz bude teplejsie na nejaky ten vikend, mozno predlzeny. Viete mi poradit, kedy sa uz da ist na Muranskej planine tak "letne"?

Boro

Boli sme tam v r. 2006 a tiež sme hovorili z miestnym "kovbojom". Pri rozhovore spomínal, že bol s nejakou horolezeckou expedíciou v Himalajách a vyjadroval sa naozaj odborne. Neviete niekto o koho sa jedná?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma