Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zo Súľova na Roháč

Adamus

prispevok zmazany z dovodu nesuladu s pravidlami HIKING.SK

Vašek

Se špatným výstupem na Šarkaniu dieru souhlasím. Loni jsme tam také chtěli vylézt, ale záhy jsme to radši obrátili a vzdali.

Sona

S pristupom do Sarkanej diery je to naozaj zle, zaistenie je viacmenej rozpadnute, hore to este ide, ale cesta dolu je adrenalin, clovek sa drzi zubami-nechtami vsetkeho, este aj trsov travy. V tomto stave tam uz veru nejdem, aj ked je to inak pekne.

NikiforJ

Ano, ako pise Roman-pristup do Sarkanej diery je uz dlhsiu dobu v zlom,az nebezpecnom stave-hlavne pri zostupe. Ako maly chlapec som tam s otcom casto chodil "pozerat draka". Za tohoto stavu je to s malymi detmi velky hazard...Nie som si celkom isty, kto je v tomto pripade zodpovedný za obnovu a udrzbu skôb, retazí, rebríkov (prístupových technických zariadení), no hadam aj OCU Sulov, vsak na parkovnom pri chate Sulov vyberu za sezonu nemale penazne prostriedky... No a moja rada pre prípadných "drakológov"-lano do batoha, iste sa zíde :-)

Romozo

Ahojte.
Dakujem vsetkym za pozitivne ohlasy na moj clanok. Klag> mas pravdu, trochu som to s umiestnenim toho skalneho utvaru zmrvil:-( Naozaj sa nachadza medzi Chatou Sulov a lukou pri Kamennom hribe.

Adushka

Clanok aj fotky su vyborne, vidiet, ze si sa s nimi pekne pohral :)

Jasmin

Ahoj,Ahoj,tak za tieto krásne fotky srdečne ďakujem.My sa chystáme spolu s KST Žarnov Oslany na túto túru, ale začneme z opačnej strany a končíme v Súľove.Ja som tam osobne bola pred dvomi rokmi,v lete a mám na tento kúsok jedinečnej prírody krásne spomienky.Teším a ďakujem každému, kto takouto formou dokáže nám ostatným ukázať krásy našej vlasti. Horám zdar !

JarinoM

Pekné fotočky. Bol som tam pred troma rokmi a už ma svrbia päty na opätovnú náštevu.

Phalike

Nič lepšie som si na pondelkové ráno ani nemohol želať, ďakujem redakcii za fantastické načasovanie do tohto sychravého rána, a samozrejme autorovi za foto.

Klag

V Súľovských skalách som bol viackrát. Tento pekný článok a fotky mi dali chuť znova si tam prejsť nejakú fajn túru. Iba jedna poznámka: skalný útvar Sova-Sovička je tuším nad náučným chodníkom, ktorý vedie od chaty Súľov na lúku pri Kamennom hríbe.

Vorec

Pekný článoček aj s fotkami. No a Roháčske sedlo, tak to je pre mňa miesto s perfektnou atmosférou. Už sa teším, keď tam opäť zavítam.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum