Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zo Súľova na Roháč

Diskusná téma K článku: Zo Súľova na Roháč

Ani neviem prečo, ale v poslednom čase som si obľúbil Súľovské vrchy. Dovtedy pre mňa existovali nanajvýš Vysoké Tatry, prípadne Malá Fatra a občas ešte Slovenský raj a Veľká Fatra. Možno je to lepšou dostupnosťou od nás z dolniakov, čo pri kvalite prípojov, hlavne počas sviatkov a víkendov, je nezanedbateľný fakt. Nie je problém si tu naplánovať jednodňové túry. Nevynikajú nejakým závratným prevýšením, no aj napriek tomu niektoré skalné plošiny pôsobia dramaticky a poskytujú nádherné výhľady do okolia. A hoci skalné bloky vyzerajú ako odliate z betónu, majú svoje čaro.

Vorec

Pekný článoček aj s fotkami. No a Roháčske sedlo, tak to je pre mňa miesto s perfektnou atmosférou. Už sa teším, keď tam opäť zavítam.

Klag

V Súľovských skalách som bol viackrát. Tento pekný článok a fotky mi dali chuť znova si tam prejsť nejakú fajn túru. Iba jedna poznámka: skalný útvar Sova-Sovička je tuším nad náučným chodníkom, ktorý vedie od chaty Súľov na lúku pri Kamennom hríbe.

Phalike

Nič lepšie som si na pondelkové ráno ani nemohol želať, ďakujem redakcii za fantastické načasovanie do tohto sychravého rána, a samozrejme autorovi za foto.

JarinoM

Pekné fotočky. Bol som tam pred troma rokmi a už ma svrbia päty na opätovnú náštevu.

Jasmin

Ahoj,Ahoj,tak za tieto krásne fotky srdečne ďakujem.My sa chystáme spolu s KST Žarnov Oslany na túto túru, ale začneme z opačnej strany a končíme v Súľove.Ja som tam osobne bola pred dvomi rokmi,v lete a mám na tento kúsok jedinečnej prírody krásne spomienky.Teším a ďakujem každému, kto takouto formou dokáže nám ostatným ukázať krásy našej vlasti. Horám zdar !

Adushka

Clanok aj fotky su vyborne, vidiet, ze si sa s nimi pekne pohral :)

Romozo

Ahojte.
Dakujem vsetkym za pozitivne ohlasy na moj clanok. Klag> mas pravdu, trochu som to s umiestnenim toho skalneho utvaru zmrvil:-( Naozaj sa nachadza medzi Chatou Sulov a lukou pri Kamennom hribe.

NikiforJ

Ano, ako pise Roman-pristup do Sarkanej diery je uz dlhsiu dobu v zlom,az nebezpecnom stave-hlavne pri zostupe. Ako maly chlapec som tam s otcom casto chodil "pozerat draka". Za tohoto stavu je to s malymi detmi velky hazard...Nie som si celkom isty, kto je v tomto pripade zodpovedný za obnovu a udrzbu skôb, retazí, rebríkov (prístupových technických zariadení), no hadam aj OCU Sulov, vsak na parkovnom pri chate Sulov vyberu za sezonu nemale penazne prostriedky... No a moja rada pre prípadných "drakológov"-lano do batoha, iste sa zíde :-)

Sona

S pristupom do Sarkanej diery je to naozaj zle, zaistenie je viacmenej rozpadnute, hore to este ide, ale cesta dolu je adrenalin, clovek sa drzi zubami-nechtami vsetkeho, este aj trsov travy. V tomto stave tam uz veru nejdem, aj ked je to inak pekne.

Vašek

Se špatným výstupem na Šarkaniu dieru souhlasím. Loni jsme tam také chtěli vylézt, ale záhy jsme to radši obrátili a vzdali.

Adamus

prispevok zmazany z dovodu nesuladu s pravidlami HIKING.SK

Lubo

Adamus, Hiking.sk nie je krcma, aby sa tu cez forum nadavalo.
Tvoj duchaplny jednoslovny prispevok bol uplne nevhodny. Ak mas takuto predstavu o debate, tak prosim existuje na nete dostatok inych for, kde najdes dostatok diskutujucich s podobne duchaplnymi prispevkami. Tu vsak nie!

Adamus

Duchaplny! Preco si myslis ze by som mal byt duchaplny? Na rozdiel od teba viem o com ti ludia rozpravali. Je tam jeden kovovy rebrik - aj ten tam len zavadzia. Ked tam niekto chce ist nech ide. Ale ked sa tam nemoze dostat je to hlavne jeho problem. Nech skusi aj ine cesticky. Cim menej tym lepsie. A to nebola debata - iba reakcia.To slovo nesluzilo ako urazka ale ako provokacia k lepsim vykonom. Asi si to len zle pochopil.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov