Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Medved -rady pri stretnuti

Tomka

rc
Ťažko povedať. To je otázka skôr na medveďa.:)
Nevieme čo tam ten maco robil, či ho vyrušil pri jedení, spaní, či tam len tak prechádzal. Nevedel ani odhadnúť či bol mladý, alebo starý.
Problém vidím v tom, ž kým Honzo stúpal do kopca, medved ho za kopcom necítil. Keď vyšiel na kopec, tak sa spustil a nabral rýchlosť a bol pri macovi za pár sekúnd, no a ten nestihol odísť. Nuž tak sa vztýčil a zareval, no a Honzo tiež zareval, čo by asi spravila väčšina z nás. A v strese každý dokáže zo seba vylúdiť vysoké oktávy.
My sme však šťastní, že to nakoniec dobre skončilo.

Rc

tomka, otazka je, ako by medved postupoval, ak by honzo nezareval. aky ma honzo hlas?

Dominob

@Tomka to pozvanie novinárov vyzerá veľmi neprofesionálne od pracovníkov nemocnice, záchranky... resp. kohokoľvek, koho neterin manžel kontaktoval..

Bikemartin

dobre, tak ver tej policajnej verzii, ja budem tej od Tomky. Honza info nemá od zaťa, Honza na tom bajku sedel ...

Tomka

martin knor
Áno moja"ruka" je už druhá, ale písala som to hneď po rozhovore s "prvou" rukou a hneď som to písala, aby som to presne zopakovala.
A vieš čo je zaujímavé?
Média boli v nemocnici takmer okamžite a hoci sa Honzo s nimi odmietol stretnúť, teda im nič nepovedal, aj tak písali to čo písali.

Martin knor

Martin, toto nie je informacia "z prvej ruky" ale z druhej (ak to ma Honza od zata) ci z tretej (ak od dcery).

Je zname, ze ked maju dvaja ludia prerozpravat pribeh, ktory zazili, tak ho v detailoch podaju inac. No a cim je sprostredkovatelov viac, tym sa pribeh viac zmeni. A to podla toho, aky ma pohlad na podobne situacie rozpravac. Jednoducho, informacie treba brat s istou rezervou.

Bikemartin

Tomka, vďaka za info z prvej ruky.

Chápem, keď je ohurujúci nadpis capslockom a s červenými výkričníkmi niekde v Novom čase. Ale na profile Policia SR Trenčiansky kraj? A čo na to ich kolegovia z Hoaxy a podvody Policia SR?

Tomka

Práve som dohovorila s Honzom.
Honza je Pražák, ale hlavne manžel mojej netere, ktorého naháňal medveď.
Honzo išiel zo Seče po žltej značke na Chotú horu. Po stúpaní nasledoval zjazd kde nabral rýchlosť. Po niekoľkých metroch sa vedľa cesty vztýčil a zareval medveď. Samozrejme Honzo sa zľakol a zareval tiež a šliapol do pedálov. Medveď bežal lesom. Bicykel narazil na prekážku a Honzo preletel cez riadidlá. Odreniny, zlomený palec na ruke a pohmoždený pletenec ramenný.
Medveď k nemu ani neprišiel!
Prekvapili jeden druhého, ale o naháňačke by som vôbec nehovorila.
Mňa fascinuje ako o takýchto
stretoch okamžite vedia novinári a Facebook!

Ade.e

Pali, a nemohlo sa stat, ze spadol az po tom, co ho medved ponahanal?

PaliT

Takže vraj ho napadol medveď, cyklista spadol, ale medveď sa ho ani nedotkol. To sú mi nejaké divné protiklady. Správa skoro ako z Rádia Jerevan.

Peter61

Pavel 14:10 tyybrďo, koža ? To tam nie je garbiar ????

Rc

Pavel spal si vonku, bivak? Alebo niekde pod strechou?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov