Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimná túra na Klauzy

Diskusná téma K článku: Zimná túra na Klauzy

Slovenský raj v zime je skutočnou rozprávkovou rajskou krajinou. Bublanie vody pod zmrznutou hladinou potôčika, množstvo útvarov z ľadu, stopy neznámych zvierat objavujúcich sa a miznúcich v lese vytvára atmosféru, ktorá vám ešte dlho ostane v srdci.

Zilla

toto som robieval opačne z Dediniek ....pekná túrička.

Sifón

Tá väčšia murovaná budova na Klauzoch patrí Lesnej správe. Niekoľko krát som mal možnosť tam nocovať...

FunTTomas

Podmienky v rokline k 14. februáru 2010: chodník Tomášovskou Belou od ústia Bieleho potoka po rázcestie Sokolia dolina-ústie je schodný, ale na drevených lávkach sa dosť šmýka na utlačenej vstve snehu. Treba si dať veľký pozor. Horolezecký mačky nepomôžu, ale vhodné sú "nešmyky" typu hiking.sk/…/turisticke_macky.…

Lubodu

V nedeľu som prešiel z Mlyniek az do Spišských Tomašoviec. Po Klauzy je to úplne v pohode. Ďalej až po ústie Sokoliej doliny je to miestami problematické, popadané stromy, cez Biely potok chýbaju lávky, treba si hladať najschodnejšiu cestu. Ale dá sa to prejsť bez problémov.

Peter61

Z dôvodu poškodených a chýbajúcich drevených rebríkov po poslednej povodni je turistický chodník č. 5723 – zelená značka (Biely potok) v úseku Biely potok ústie – Klauzy až do odvolania uzavretý.
npslovenskyraj.sopsr.sk/oznam…

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum