Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimná túra na Klauzy

Diskusná téma K článku: Zimná túra na Klauzy

Slovenský raj v zime je skutočnou rozprávkovou rajskou krajinou. Bublanie vody pod zmrznutou hladinou potôčika, množstvo útvarov z ľadu, stopy neznámych zvierat objavujúcich sa a miznúcich v lese vytvára atmosféru, ktorá vám ešte dlho ostane v srdci.

Peter61

Z dôvodu poškodených a chýbajúcich drevených rebríkov po poslednej povodni je turistický chodník č. 5723 – zelená značka (Biely potok) v úseku Biely potok ústie – Klauzy až do odvolania uzavretý.
npslovenskyraj.sopsr.sk/oznam…

Lubodu

V nedeľu som prešiel z Mlyniek az do Spišských Tomašoviec. Po Klauzy je to úplne v pohode. Ďalej až po ústie Sokoliej doliny je to miestami problematické, popadané stromy, cez Biely potok chýbaju lávky, treba si hladať najschodnejšiu cestu. Ale dá sa to prejsť bez problémov.

FunTTomas

Podmienky v rokline k 14. februáru 2010: chodník Tomášovskou Belou od ústia Bieleho potoka po rázcestie Sokolia dolina-ústie je schodný, ale na drevených lávkach sa dosť šmýka na utlačenej vstve snehu. Treba si dať veľký pozor. Horolezecký mačky nepomôžu, ale vhodné sú "nešmyky" typu hiking.sk/…/turisticke_macky.…

Sifón

Tá väčšia murovaná budova na Klauzoch patrí Lesnej správe. Niekoľko krát som mal možnosť tam nocovať...

Zilla

toto som robieval opačne z Dediniek ....pekná túrička.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma