Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako písať článok na HIKING.SK

Sona

Peter, v texte clanku opravujeme veci my, na zaklade podnetov v diskusii. Nas redakcny system neumoznuje autorom editaciu podobne, ako v galerii, je uplne odlisny.

Peter61

Sona, ak uz vam pri korekturach daco ujde ( vid priklad), stalo by to za robotu nasledne opravit napr. po upozorneni v Diskusii ?

MisoM

Peter61, presne ako pises treba upozornit v diskusii, pripadne priamo napisat na email, keby sa diskusia prehliadla a niekto v redakcii to urcite opravi.

Nebolo by celkom dobre asi keby kazdy mohol prepisovat aj clanok, to by v tom bol chaos. Je ine si len upravit fakty pri vlastnej foto.

Sona

Takze opravene. Robime to vzdy po upozorneni, takze ak si nieco vsimnes, smelo napis mne alebo Tomasovi alebo na redakcia (zavinac) hiking.sk alebo do diskusie. Dakujeme.

Jojoš

Suhlasim s Petrom,kedze clanky nemusia byt uverejnene alebo napisane hned po ture,tiez by som privital aspon orientacny datum kedy akcia prebehla.

Sona

Zamyslime sa nad touto moznostou, resp. nad jej technickou realizaciou.

Bacaardi

kazdopadne ak by tam ta moznost bola, navrhujem aby bolo na autorovi uverejnenie datumu. nie je totiz vzdy ziadane, aby bol konkretny datum uvedeny.

Pitr

Nemusí byť konkrétny dátum ale aspoň konkrétny mesiac. Niekedy to pomôže.

Marekk

Ahojte, otazka asi na Luba ... nedali by sa namiesto preklikavania mysou cez galeriu pri clanku ale aj vo fotogalerii pouzit klavesy - sipky? Dakujem

Lubo

Pre Galeriu o tom uvazujeme, pre clanky nie :-)

Bežkár

príspevok zmazaný články sa pridávajú cez autorské rozhranie, nie do diskusného fóra, v prípade problémov prosíme kontaktovať nás na redakcia(zavinac)hiking(bodka)sk

Denis

Neviem čo je autorské rozhranie. Ak som správne pochopil, tak ak chcem niečo napísať, povedzme článok o putovaní v horách, tak to mám poslať k vám mailom, vy to upravíte a uverejníte?

FunTTomas

denis: treba mať konto na hikingu (byť prihlásený) a následne článok vložíš cez hiking.sk/?user=article_add, čo je systém, ktorý po krokoch umožní vložiť fotografie a potom text k článku.

Denis

Na pravej strane v zelenom políčku je "môj hiking.sk" Možnosti/Funkcie. Tak tam je ten vstup, predtým som to nevidel, hladal som na nesprávnom mieste.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov