Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nenáročná zimná túra – Martinské hole

Diskusná téma K článku: Nenáročná zimná túra – Martinské hole

Milujete pohyb v prírode, či radi turistikujete, ale len od jari do jesene? Nemáte skúsenosti s pohybom na horách počas zimy a chceli by ste skúsiť na začiatok niečo nenáročné, bez rizika pádov lavín? A nejaká tá chata ako prípadný záchytný bod by tiež bodla? Mám pre vás dobrý tip na nenáročnú zimnú túru – vyberieme sa na Martinské hole.

Fangorn

Krásne fotky. K tomuto článku som zablúdil trochu náhodne, ale neľutujem :)

Fericki

Dnes som si dal nenaročnu skoro jarnu turu na Mart.hole zo Strečna po hrebenovke.Najprv mrholilo,potom odmäk,ale dalo sa prejst v pohode.

Petr Roneš

Nádherný článek i fotky,na Hole jsem se denně díval při svém pobytu v Rajeckcýh Teplicích,ale bohužel...aspoň zůstala motivace se do Rajeckých vrátit:-)A tento článek je tou nejhezčí pozvánkou,díky

Jaroslav.manka

Mila Andrea, Vas clanok a obrazky ma velmi potesili a zaujali,nakolko su mi velmi blizke a ozivili moje spomienky na 80 roky, kedy som bol 10 rokov vo vedeni TVS Krizava. Cely teren vratane obrazkov su mi velmi blizke denne pocas zimy i v priebehu celeho roku dnom i nocou som ich mal pred a pod sebou.Bolo to krasne a uchvatne plne sa s vami stotoznujem a prajem zaujemcom aby ich zazili vlastnymi ocami aj nazivo.
S pozdravom
Jaroslav Manka Martin

Peterok

Fotky sú naozaj pekné. Hole to je taká istota , rovnako ako K.Magura .

Adushka

Diky chalani, ved viete, ze propagovanie rodneho kraja ma bavi najviac :)

MatusM

Veľmi príjemné lákadlo do svojho kraja, slovné i obrazové!

Merhorn

Divim sa,ze to tu este neodznelo ale adush, krasne fotky, clanocek uz bol pochvaleny, ja budem chvalit co je mojmu srdcui blizsie. Stale krajsie fotky su tu od teba :)

Blahola

Zaľadnené, zafúkané smrečky na Veľkej lúke sú nádhera a výhľady sú odmenou za minimálnu námahu. Teda ako pre koho:-), mnohí mešťania tam ešte neboli ...
Pekná udička a nielen na zimu Adush, fotky paráda.
Túto sezónu som tam zavítal 2x ako núdzofka po chatu a dosť.

Forky

Adushka,
pri takom krasnom pocasi sa cudujem, ze pises cas 5-6 hodin ;)
da sa tam nadchynat aj dlhsie :)

pekne fotky, ako vzdy..
len tak dalej..

Adushka

Diky za mile komenty, som rada, ze sa clanocek paci. Na Holiach som bola uz tolkokrat, bez fotaku, s fotakom, na lyziach, bez nich, ale k clanku som sa dlho nedokopala, tak to takto napravam :)

Jozef, dam si na to pozor, dik za upozornenie :)

Jozef Kmeť

Veľmi pekné fotografie .Mám len jednu pripomienku - nie ZUB Kľaku ale Nosáň malofatranský .Ak dáme fotografiu Kľaku po výške je to evidentne NOS .Ďakujem .

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov