Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Peši popri Malom Dunaji

Diskusná téma K článku: Peši popri Malom Dunaji

Vyše 25 rokov sa pohybujem na podľa mňa dosť nezmyselnej a umelej hranici medzi trampami, woodcraftermi, turistami, Tomíkmi, vodákmi. Vždy mi to príde tak trochu úsmevné, keď sa niektorý z „pravoverných“ čuduje, čo medzi nimi robím a zaraďuje ma do inej skupiny. Pred rokmi mi to Ďáblik, vydavateľ legendárneho časopisu Tramp, raz a navždy vyriešil. Máš rád prírodu? Ak áno, tak to nerieš! Ako sa podľa mňa dajú skĺbiť tieto vraj rôznorodé skupinky zeleného národa, sa pokúsim priblížiť nasledujúcim článkom.

Eric

Parada. Z tych fotiek priam srsi ta atmosfera, na ktoru tak rad a casto spominam, hlavne v zime :))) Pochvala.

Petras

Přiznám se, že pro mne je to docela překvapivé i když né nepříjemné zjištění. Do teď jsem si myslel, že na Slovensku tramping jen tak okrajově skomírá, že se vlastně nikdy neuchytil. Tenhle způsob prožívání a používání přírody, i když ho sám nevyznávám je mi docela sympatický.

Bacaardi

Miro, Danica s tebou na potlachy nechodi?

maly dunaj ma bohovske zakutia na splavovanie, ja osobne som bol hotovy zo zatoky s mlynom, tram kde sa maly dunaj spaja s ciernou vodou....

Miroslav Svítek

Bacaardi, na potlachy a vandre chodila so mnou mladšia dcéra. Žiaľ už deväť rokov študuje v zahraničí a tak na tento druh vyžitia v prírode nemám rodinného parťáka.Woodcraftový rod Biatec, predtým TOM, sa tento rok dožíva dvadsiatin. Detičky sú už dnes dôstojní rodičia a my s Danicou s hrdosťou nosíme jeho vlajku po zelenom svete sami.
Petras, zdanie klame. Ak máš záujem, pozri si severka.nfo.sk$ret Ale samozrejme, Češi sú klasika a som rád, že mám medzi nimi živé kontakty.

Šedý vlk

Pekný článok, konečne niekto nikoho "neškatuľkuje" do nejakej kategórie /tramp-turista/, dôležité je, aby človek vnímal prírodu a neubližoval jej, verím, že ona nám to vráti!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma