Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Termoprádlo Devold Multisport

Diskusná téma K článku: Termoprádlo Devold Multisport

Merino tričká patria do výbavy viacerých výrobcov funkčného spodného prádla. A tak si už môžeme vyberať podľa toho, či chceme čisté merino, alebo v kombinácii s inými materiálmi, či sa chceme zamerať na jeho dizajnovú alebo ekologickú stránku, atď. V tomto teste sa bližšieme pozrieme na dámske tričko Multisport od Devoldu, tradičného výrobcu funkčného prádla.

Cyro

Kedze je to 100% merino, tak vlastnosti trika su urcite vynikajuce. Tomu devold dizajnu ale nejako nemozem prist na chut...Prevedenie Icebreaker sa mi jednoducho paci viac, aj ked osobne si myslim, ze s tou "ovečkovacou propagandou" to malinko prehanaju (BAA code a podobne somariny, pomaly si mozes na nete kuknut,ktora komfortne zijuca ovecka bola tak laskava a dala ti vlnu na tricko). Ale kolko ludi tolko chuti. Som rad ze merino sa zacina sirsie vyuzivat a ze aj tie ceny idu pomaaaalicky dolu...

Bacaardi

no toto devold tricko je fakt otrasne.

ked si ale clovek pozrie kolekciu - devold.com/…/default.aspx?men…

tak musi uznat, ze tento kusok sa proste vymyka... ostatne su celkom fajn.

devold rulez!
novozelandske ovce su moc daleko, a tudiz produkty "Ľadolomca" su predrazene asi kvoli doprave:-)))

Boro

Bacaardi, kvôli doprave to určite nie je. Ak sa sem vyplatí voziť "lacné" jablká, ktoré sú naviac nestlačitelné, tak dôvod bude asi ako vždy, v otrasným maržách módneho tovaru.

Sona

Nuz, kolko ludi, toto chuti. Mne sa z celej kolekcie toto tricko dizajnovo paci najviac.

Bacaardi

Boro - mne to je jasne:-). nakupna cena od vyrobcu v NZ - 150 korun... pridajme do receptu niekolko medzistupnov a ochotu ludi platit za nieco bohofsky znackove, a mame tu polievku v takmer (moment kalkulacka...) takmer 16 nasobnej hodnote:-) (2400 sk).

v eurach to odo mna nechcite. NBS ma moze zalovat... :-).

Soni - kazdemu podla jeho chuti. pokial sa ti paci a citis sa v tom dobre, tak to ma byt.

Anndy

Tiez mam toto tricko uz viac ako 1 a 1/2 roka a som s nim velmi spokojny. Co sa tyka kvality sitia, mam tam drobne vyhrady, mierne sa para v oblasti rukavov a pasa, co je aj skusenost viacerych uzivatelov. Napriek tomu, ze na nom nosievam ruksak vsak stale drzi velmi dobre. Hlavnou vyhodou je pre mna nesporne lepsi pocit na telo oproti umelym vlaknam a nezasmradne tak rychlo.

Raymond

Andy to záleží aj od toho ako sa umývaš

Anndy

To mas pravdu, to zalezi :-) Avsak umelina (tiez zalezi aj aka) zasmradne dost nechutne, kdezto u merina je ten nastup omnoho pomalsi. Urcite tam zohrava ulohu aj ako moc sa clovek spoti, po 3-och celodennych zimnych vyletoch za sebou ho jednoducho musim oprat.

Frenzyturkey

a vas tie vlnene tricka nepichaju? lebo som si skusal devold a trosku ma hryzlo. ako kazda vlna. je to individualne, alebo to pranim zmizne alebo ako?
Dik
Mato

Marosis

Ako je to s tepelnym komfortom Sona? Uvadzas od -10 do +20, na web stranke Devoldu je od-10 do +10. Zaujima ma, ci v tom tricku nie je v lete prilis teplo.

Sona

Tych minus 20 som tiez nasla na stranke Devoldu. Ja ho mam od neskorej jesene, cize k letu sa zatial vyjadrit neviem. Jesen az jar zatial zvladlo v pohode.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma