Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Termoprádlo Devold Multisport

Diskusná téma K článku: Termoprádlo Devold Multisport

Merino tričká patria do výbavy viacerých výrobcov funkčného spodného prádla. A tak si už môžeme vyberať podľa toho, či chceme čisté merino, alebo v kombinácii s inými materiálmi, či sa chceme zamerať na jeho dizajnovú alebo ekologickú stránku, atď. V tomto teste sa bližšieme pozrieme na dámske tričko Multisport od Devoldu, tradičného výrobcu funkčného prádla.

Zamko

Caute. Ja len k tomu Devoltu chcem dodat. Mam jeden rolak multisport uz dva roky, velmi dobre sa nosi, je prijemny na pokozku, uplne super funkcny, ale minuly mesiac sa mi zacala parat nitka okolo celeho zipsu takze som si to musel obsit,a este mam taky isty multisport len nie je to rolak,mam ho sotva rok a na oboch koncoch rukavoch sa mi uz zakoncenie sitia pare, a dnes rano som zistil ze sa mi urobila dierka na mieste kde nikde nieje zosite, to znamena priamo v latke je dierka. myslel som ze je to opotrebovanim ale ved to termo nepouzivam vela,v lete vobec akurat v zime na lyzivacku a na jar sem tam ked si idem zabehat. Som z toho sklamany pretoze pri 50€ termo pradle sa toto stane tak fuha.Zeby to bola druha trieda tovaru? Pri dalsom nakupe VELMI pouvazujem ci si kupim Devolt, ale asi nie...

Sona

Tych minus 20 som tiez nasla na stranke Devoldu. Ja ho mam od neskorej jesene, cize k letu sa zatial vyjadrit neviem. Jesen az jar zatial zvladlo v pohode.

Marosis

Ako je to s tepelnym komfortom Sona? Uvadzas od -10 do +20, na web stranke Devoldu je od-10 do +10. Zaujima ma, ci v tom tricku nie je v lete prilis teplo.

Frenzyturkey

a vas tie vlnene tricka nepichaju? lebo som si skusal devold a trosku ma hryzlo. ako kazda vlna. je to individualne, alebo to pranim zmizne alebo ako?
Dik
Mato

Anndy

To mas pravdu, to zalezi :-) Avsak umelina (tiez zalezi aj aka) zasmradne dost nechutne, kdezto u merina je ten nastup omnoho pomalsi. Urcite tam zohrava ulohu aj ako moc sa clovek spoti, po 3-och celodennych zimnych vyletoch za sebou ho jednoducho musim oprat.

Raymond

Andy to záleží aj od toho ako sa umývaš

Anndy

Tiez mam toto tricko uz viac ako 1 a 1/2 roka a som s nim velmi spokojny. Co sa tyka kvality sitia, mam tam drobne vyhrady, mierne sa para v oblasti rukavov a pasa, co je aj skusenost viacerych uzivatelov. Napriek tomu, ze na nom nosievam ruksak vsak stale drzi velmi dobre. Hlavnou vyhodou je pre mna nesporne lepsi pocit na telo oproti umelym vlaknam a nezasmradne tak rychlo.

Bacaardi

Boro - mne to je jasne:-). nakupna cena od vyrobcu v NZ - 150 korun... pridajme do receptu niekolko medzistupnov a ochotu ludi platit za nieco bohofsky znackove, a mame tu polievku v takmer (moment kalkulacka...) takmer 16 nasobnej hodnote:-) (2400 sk).

v eurach to odo mna nechcite. NBS ma moze zalovat... :-).

Soni - kazdemu podla jeho chuti. pokial sa ti paci a citis sa v tom dobre, tak to ma byt.

Sona

Nuz, kolko ludi, toto chuti. Mne sa z celej kolekcie toto tricko dizajnovo paci najviac.

Boro

Bacaardi, kvôli doprave to určite nie je. Ak sa sem vyplatí voziť "lacné" jablká, ktoré sú naviac nestlačitelné, tak dôvod bude asi ako vždy, v otrasným maržách módneho tovaru.

Bacaardi

no toto devold tricko je fakt otrasne.

ked si ale clovek pozrie kolekciu - devold.com/…/default.aspx?men…

tak musi uznat, ze tento kusok sa proste vymyka... ostatne su celkom fajn.

devold rulez!
novozelandske ovce su moc daleko, a tudiz produkty "Ľadolomca" su predrazene asi kvoli doprave:-)))

Cyro

Kedze je to 100% merino, tak vlastnosti trika su urcite vynikajuce. Tomu devold dizajnu ale nejako nemozem prist na chut...Prevedenie Icebreaker sa mi jednoducho paci viac, aj ked osobne si myslim, ze s tou "ovečkovacou propagandou" to malinko prehanaju (BAA code a podobne somariny, pomaly si mozes na nete kuknut,ktora komfortne zijuca ovecka bola tak laskava a dala ti vlnu na tricko). Ale kolko ludi tolko chuti. Som rad ze merino sa zacina sirsie vyuzivat a ze aj tie ceny idu pomaaaalicky dolu...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma