Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Snežnice

Diskusná téma Snežnice

Kedže zima je tu čo nevidieť, chystám sa zakúpiť niečo čo by mi umožnilo lepšie sa pohybovať zasneženou prírodou. Chcel by som poprosiť šťastných vlastníkov snežníc, resp. "tých múdrejších" aby sa podelili o svoje postrehy a vedomosti.. čo si treba pri kúpe všímať, na čo klásť dôraz. Celkom sa mi pozdávajú Morpho Trimalp alebo Morphoalp. Vopred vďaka.

Possum

PCHH: Dakujem.

Co sa Ti stalo so sneznicami?

Possum

Ahojte, neviete niekto, ci existuje firma, co by vedela opravit sneznice MSR?

Odtrhla sa mi gumova cast, ktora spaja sneznicu a viazanie topanky a dufam, ze by to niekto vedel spravit.

Dakujem :)

Matob

no ja som o Inookoch pocul, ze su dost makke, proste ze sa na tom snehu prehybaju.

Boro

Priatelia,práve som sa vrátil od kamaráta,ktorému prišli snežnice zn.Inook typ Odysea. Musím povedať,že vyzerajú velmi dobre a že to bol naozaj dobrý "kauf". Kúpil ich od firmy,ktorú som uvádzal na tejto adrese a ktorá píše o článok nižšie o dôvodoch nízkej ceny.Stáli ho aj s poštovným 2690.-Kč, čo je v prepočte asi 3 400,- Sk. Nuž a to je cena ako víno. Podľa internetových shopov sa v zahraničí cena za tento výrobok pohybuje okolo 160 EUR. Ja osobne mám Morpho Trimalp ale u týchto snežníc sa mi najviac páči,že zasúvanie podložky pod pätu sa deje zatlačením palicou. Už len ten poondený sneh nám chýba.

Inook - sneznice.kvalitne.cz

Dobry den,

nahodou jsem narazil na tuto diskuzi a musim se ohradit vuci osoceni z "podezrele firmy". Pokud se Vam zda podezrela z duvodu nizkych cen, pak mi dovolte vysvetlit situaci. Pristi rok se chysta nas dodavatel vstoupit na cesky trh - myslim tim oficialni dodavani do obchodu, otevreni pujcoven atd. Letos se naskytla moznost od nej zakoupit nektere modely za vyhodne ceny - za ceny, ktere jiz nebude mozne pristi rok nabidnout. Proto jsme se rozhodli vyuzit teto moznosti a distribuovat je dale.

Pri koupi obdrzite paragon, sneznice je mozne po dohode videt v Praze a Ceskych Budejovich, pripadne i Olomouci. Je mozne je poslat i na dobirku v ramci Ceske Republiky, jinam po dohode. Samozrejme je na ne poskytovana zaruka po dobu dvou let.

Co se tyce komentaru na teto strance, jeste bych rad dodal, ze firma INOOK testuje sve produkty pri -40°C!

Za Sneznice.kvalitne.cz
Jan Lilak

LuboO

Ja s mojimi nastupujem do tretej sezony
hiking.sk/…/sneznice_morpho_t…
a som s nimi velmi spokojny, zatial aj po zatazeni v roznych podmienkach nevykazuju ziadne poskodenie, ani v mrazoch okolo -25 st., aj ked vtedy som mal obavu, ci nebude mat plast tendenciu praskat. Vsetko ok, ziadne chyby. Mozem doporucit. Ale asi kazdy doporuci tie svoje...:))

Tono

Oprava uz ich mam 5 rokov. Kupovane ako uvadzaci model MSR predajniach Yak Yetty u Jarika Stejskala.

Tono

Ja mam sneznice 3 roky, cez zimu pomerne intenzivne vyuzivane. Pouzivam MSR, model kde sa daju pripevnit vzadu pridavne plochy a tym sa zvacsi nosnost. Stali 4 500 SK. Zdvihacia patka jednoznacne musi byt! Moje su z plastu v komb. s kovom. Pred rokom dostali v Sl. Raji slusne zabrat, ale doposial vydrzali a odhadujem, ze este vydrzia dost dlho. To su zatial moje skusenosti.

MisoT

jairo, nechcem rypat, ale po 2 tyzdnoch pouzivania toho o nich nemozes vediet vela co sa tyka vydrze. za tu cenu ak by vydrzali mesiac intenzivneho pouzivania tak je to zalostne malo. podla mna rozdiely v kvalite sa ukazu po niekolkych rokoch, a tak dlho ma na slovensku sneznice asi len malokto. pre terajsich zaujemcov zostava len tipnut si ake budu dobre, prip. hladat na zahranicnych forach kde je to predsa len uz dlhsie rozvinuty sport.

Jairo

Co sa sneznic tyka, mozem len odporucat znacku TSL. Chodil som s nimi 2 tyzdne v kuse, teren, kopce, stupaky, beh a vydrzali vsetko. Ak to chces naozaj do hor, bez zdvihacej patky nekupuj.

Jaa

prosím Vás pekne vie niekto z Vás o súvislom kúsku zasneženej plochy na Slovensku? Ja len či má moja téma vôbec tento rok zmysel ? :)

Ursus

Nepoznáte náhodou nejakého slovenského výrobcu snežníc s tradičných materiálov?Prípadne predajcu českých snežníc?Našiel som totiž niečo na ;http://www.horydoly.cz/vypsat.php?id=3306 ale neviem či aj tu sa dá niečo také kúpiť.
Dík

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma