Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Noc na Chlebe, ráno na Veľkom Kriváni

Diskusná téma K článku: Noc na Chlebe, ráno na Veľkom Kriváni

Tichý večer na horách. Západ slnka. Ak prichádza po peknom, slnečnom dni a máš to šťastie, že ťa nič nesúri domov... Za posledný rok som párkrát mal tú možnosť na Smrekovici, Hranách či Suchom vrchu. Ach, tie fatranské večery! Úžasná atmosféra. Magické farby a ticho. Zakaždým inak zafarbený horizont a krajina zaplnená mäkučkým svetlom.

Thailon

Az ma tak osiva pred spanim, ako vam uprimne zavidim :) Rodny kraj, clanok o nom plny atmosfery a fotografie, pri ktorych citim tu radost a chcenie byt tam. Joj, zeby som siel balit lyze a siel domov ? :D

Zilla

Nádhera, parádna a vydarená akcia...

Jozef Kmeť

Výborné fotografie ako vždy-veľmi ma potešili .Viem,že sú výsledkom Tvojho v vzťahu ku našej krásnej krajine -horám . Hory takých ľudí nesklamú .Konštatujem -máš spojenca v počasí .To nemá každý ,tak si to váž .

Romozo

Po precitani clanku sa ma zmocnuje zufalstvo, ze pochadzam odtial, odkial pochadzam, a ze to mam vsade do hor tak daleko. A este k tomu tie paradne fotky...

Adushka

Laci, pekne si to popisal, o fotkach ani nehovorim, vsak uz som chvalila v galerke :) tak to mame z toho vikendu uz tri clanky - Lubov skialpovy, tento tvoj a nas banskostiavnicky.. :)

Daulagiri

Ach nádhera, no proste niečo úžasné...
Laco musím ťa pochváliť, veľmi pohodové čítanie, pekne som si to prechádzal jednu spomienku po druhej. Naozaj vyšlo všetko tak ako vyjsť malo, ba aj lepšie, som veľmi rád že som sa zúčastnil. Ten západ slnka je stále najkrajší aký som zažil.
Fotky sú prekrásne a ukazujú to ako tam bolo - neopísateľne. Akurát pri poslednej si hovorím že: takú ja nemám vo svojom fotoalbume to som nemohol fotiť, ale potom ma napadlo že predsa som to fotil ja, ale s Jančiho foťákom tuším.
Mimochodom nevedel som že ste to plánovali ako 3-dňovku, ale ten zvyšok si prejdeme nabudúcu zimu ;-)
A musím poďakovať za skvelú partiu bez ktorej by to nebolo ono.

P.S. Veľmi pekný a výstižný názov článku :-)

Lubo

Bol to vskutku vynikajuci vikend.
Tesim sa, ze som sa s vami stretol na vrchole. Bolo to tam super duper :-).

Psyloo

Diky Laco za spomienky na nezabudatelny vikend. Fajn si to popisal. A samozrejme velka vdaka patri vsetkym, ktori mi pomohli (fizycky ale hlavne psychicky) zvladnut tu hrebenovku.dakujem Vam este raz:)

Rafkin98

Fantasticke, ludia! Vyborny clanocek, vyborne fotecky, ideal, hned som vyrovnanejsi ;-)

Jarobecka

Aj ja ďakujem nikdy som na horách takto v zime nebol a skutočne sa na to teším až raz....

Katasisa

...pekný príspevok, dobre sa číta, môj kompliment...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma