Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K akcii: Fotostretnutie Besník

Diskusná téma K akcii: Fotostretnutie Besník

Druhé tohtoročné fotostretnutie sa uskutoční neďaleko sedla Besník na chate Rita. Jar bude v plnom kvete, preto okrem krásnych výhľadov na Kráľovu hoľu isto pofotíme veľa kvietkov a inej bujnej jarnej krásy. V prednáškach sa zameriame najmä na postprocessing a panorámy. Čerešničkou na torte bude všeobecno-fotografická prednáška slovenskej horskej legendy, Ladislava Janigu.

Phalike

Potom by bolo napisat ku fotkam, ze cez ktory z tych Rastovych zazracnych filtrov bola fotka prehnana, myslim za sa v sutazi objavi par nazornych ukaziek :), ale ked pozeram tie uz kolujuce fotky a plus to co sa objavilo uz v galerii tak som velmi zvedavy na tie tajne tromfy do sutaze...

Jaa

myslíš spoločnú foto zo stretnutia na Kráľovej studni ? náhodou Resťo teraz sa prehrabávam tými tvojimi filtrami color efexPro.. "veeelmo zaujímavé "

Rbr69

Jozi by mal dostat tvrdu terminovanu ulohu a aspon do buduceho fotostretka "vyvolat" tu zaverecnu spolocnu foto ... vies to Jozi zvladnut? :D

Jaa

no jasne, na teba budeme čakať a čo my ostatný čo už máme nachystaných kooopec fotiek ???

Adushka

Soni, hlavne pls nechajte aj tak urcitu dobu na vkladanie fotiek, ja som od zajtra na tri dni uplne mimo net..

Sona

Tato debata je vazne skvela, uz ju citam druhy krat :) Inak na clanku SA pracuje, t.j. ja na nom pracujem, a v nom budu aj pokyny k fotosutazi, predpokladam, ze uz mate po tri fotky pripravene, vsak, Jozi?! :)

Mato_d

Musel by som cez ne nacuvat, a to zavanalo hnusnym defektom. Keby som parkoval opacne, tak by som to potiahol aspon po prve razcestie ;)

Jaa

a zase je v tom iný chlap :) ..ale sklamal si ma Maťo, čakal som že to chvíľku aspoň potiahneš! myslím tie plechovky.

Phalike

No tak to je typicke, este len druhy den spolocneho zivota a uz prve rozpory, a to dost zasadne, chlapci ujasnite si to prosim, lebo metiete nas ostatnych svadobcanov :)

Mato_d

Sofer-nevesta? Ja som bol na tom, ze soferoval zenich a nevesta sedela vedla, na sedadle smrti :)

Adushka

Ahojte, tak som konecne v Brne a tym padom na nete - tiez dakujem za super stretko, tradicne mi bolo fajn, takze snad sa zideme aj nabuduce! :)

Rbr69

No to isto, sofer-nevesta si to hned vsimol :D

Phalike

Ej veru, skoda ze sa chalani tak ponahlali do BB a nemohol som byt svedkom odchodu mladomanzelov, ale aj tak super akcia, dakujem vsetkym za prijemne stravene dni a pamatajte: Co je na webe, to je pre vsetkych.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum