Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lacná čelovka z trhovísk

Diskusná téma K článku: Lacná čelovka z trhovísk

Určite každý z nas už potreboval posvietiť a zatúžil po čelovke, ale odradila ho cena. Načo investovať toľko penazí, keď ju potrebujem len občas? Preto som si na poľských trhoch kúpil lacnú čelovku, ktorú by som vám rád priblížil. Koľko muziky dostanete za 200 Sk? Čítajte ďalej.

Peter61

Čo to je, keď na ľadovci svietia tri svetlá ? Zostupujú traja Francúzi.
A keď svieti jedno svetlo ? Tak to ide šesť Poliakov.

(Lékaři na horách. Neviditelní hrdinové.
Jerzy Porebski, Wojciech Fusek)

Damuska

No presne takú čelovku, ako v článku, mám už hádam tretí rok, nosím ju ku koňom, keď sa v zime skoro stmieva a treba nosiť vodu, alebo krmivo, atď., povaľuje sa v stajni, kde teploty klesajú pod nulu, keďže vo vedrách mrzne voda, tisíckrát už spadla, nosila som ju aj keď som niekam šla bicyklom a bolo už šero, prípadne tma a stále fachčí :)

Arminio

Toto je predsa čínska kópia Edelridu, nie Vaude. Aj keď Edelrid patrí Vaude. A je to šmejd. Stačí to dať deťom a o chvíľu je po nej. A tie diódy sú tiež ten najlacnejší šmejd, ktorý svieti slabo. To už lepšie je kúpiť si Osram DOTit, ktorý svieti oveľa lepšie.

Punk

Presne tak.Som zato ze aj takato lacna celovka dokaze perfektne sluzit. Ale ide hlavne o to aky kus si vyberes pretoze 20% takychto celoviek sa ti pokazi v tom najhorsom okamihu ale ked si vyberies spravnu je bezproblemova.

Agressor

Nahouby. Pokazila sa, ale najvacsi nedostatok bol, ze to tlacitko sa stlaca dost lahko a je na rane, takze sa casto stavalo, ze som vybral baterku z vaku a svietila...
Inak maju ich v agem.sk

Maclab

Presne tuto celovku som pouzival asi 3 roky a zatial ide. Ked som ju kupoval musel som ju reklamovat 3x za den. Proste si treba vybrat asi podareny kus.

Momentalne sa da zohnat aj rovnaka konstrukcia, ale ma iba jednu 1W diodu.Tú pozivam asi rok.

Jedine co mi na nich vadi je to, ze sa musim preklikavat cez vsetky mody ked ju chcem vypnut. Uz som si zvykol potocit uzaver baterii, a tym svetlo zhasne.

Eric

S touto celovkou som toho dost pochodil, aj som v nej parkrat zmokol a drzi stale, je vidiet v pohode...

Vladvlad

Sem sa to hodí:
Aktuálna čelovka z Lidla : lidl.cz/…/c.o.20090423.p.LED_…
za 130 SK.
Včera som ju bol testovať v lese. Za to koľko stojí svieti normálne, nič extra. V prípade známych jednoduchých trás je použiteľná, čiže žiadne skalné previsy. Vidieť sa s tým dá. Skôr sa hodí na vyskúšanie, či má človek záujem chodiť v noci/večer napríklad po lese. Či mu to neprekáža na hlave a podobne. Následne si zaobstarať buď kvalitnejšiu čelovku alebo nejakú baterku (najlepšie z nejakého hongkongského internetového obchodu :)

Fotky. Pri nižšom čase tam nebolo nič vidieť :)
img15.imageshack.us/…/celovka…

Lajci

viete preco mu to tak malo vydrzalo lebo si nepozrel kolko Voltov má nabíjacia baterka ona má 1.2V asi preto

Merhorn

hehe presne, ja som nemyslel tym,ze boli poruchove, resp.ze nesvietili ale ich vykon a celkovo sa nemohli rovnat celovkam Tikka XP a vyssie.
mat poruchu an 180sk celovke tak presne, smarim ju o stenu a je vystarane :)

Killian

Asi sa im nechcelo to tahat na reklamaciu, rovno to hodilo do kosa :)

Sipka

nahodou sme nemali ziadnu reklamacku

Sipka

robim v obchode a mi sme mali celovku za 186.-sk
cca 6.-euro

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum