Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Rysy z polskej strany

Diskusná téma Rysy z polskej strany

Kolko trva vystup na Rysy z polskej strany a odkial s vlastne zacina ak idem autom (kde sa parkuje) ?

Overaffinity

Zdravím, neviete ako je to momentálne z prechodom cez Lysú poľanu do poľska na Rysy, dá sa to?

Peter61

zo vcera :
cca 700 m po snehu, od cca 2 300 mnm retaze uz vidno

Peter111

ahojte, mozete mi prosim dat odkaz na stranku, kde je vidiet krivan ? myslim webkameru online. hladam, ale nemozem najst. kopec odkazov je zrusenych, alebo kamery nefunguju.

Peter61

.. a okrem toho - cez tyzden je mozno trosiiiiiicka mensia tlacenica.... Ja by som tam siel cez tyzden a mimo sezony. Sak nemusia furt chodit do skoly :-)

Marcel.c

Mozem Vam to povedat celkom presne, bol som tam pred 4 dnami (vo stvrtok) a povozy chodili, a to velmi husto. Husto je tam vsak aj ludi, tazko sa bolo aj pretlacit medzi nimi od jazera ku chate (sli sme z Rysov do Lysej Polany). Takze treba ratat s tym, ze mozno bude treba aj trochu pockat, kym pridete na radu. Povozy nejazdia az celkom k chate, koncia na otocke kus pod nou.

Jozok

Pri Morskom oku som bol pred 3 rokmi (bolo to v týždni) a konské povozy vozili. Nevidím dôvod, aby to bolo teraz inak.

Olu

Chcem sa pozrieť s vnúčatmi na Morské oko. Vie mi niekto zodpovedne povedať-napísať, či aj v pracovné dni (napr. 15.8.2012) vozia konské povozy?
Ďakujem.

Pete.Green

ci uz pre zly stav alebo ochranu bola davno zrusena zelena znacka od Hincovho plesa do Mangusovskeho sedla co je podla mna na skodu kedze z Polskej strany tam znacka vedie a na Rysy sa dalo ist krasnu okruznu trasu... k Hincovemu plesu cez Polsko okolo plies a absolvovat vystup a nebolo treba ist tu istu trasu hore a dolu

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma