Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Fotky mesiaca apríl

Diskusná téma K článku: Fotky mesiaca apríl

Na základe pozitívnej odozvy na slovné vyhodnotenie súťaže s PHOTOBOX.sk sme sa rozhodli podobné hodnotenia uverejňovať pravidelne. Vždy raz mesačne dostane redakcia fotoservera priestor pre výber a komentár niekoľkých zaujímavých záberov z galérie HIKING.SK. Veríme, že to bude prínosom tak pre prispievateľov do galérie, ako aj pre ostatných čitateľov. Tu je výber za apríl.

Dufi

Jo, sorac. S tym nazvom som si nebol isty a potom som na to zabudol. Takze beriem a ospravedlnujem sa za moju neznalost. Momentalne si to uz budem pamatat ;)

Lubo

Ja s tym nic nemam :-)
Dusan vyberal anonymne zo vsetkych fotografii. Tesim sa uz na dalsi mesiac.

Bruma

No, tiež som sa divil, prečo mi to pomenoval ako Šafran. A taktiež sa chcem POĎAKOVAŤ Lubovi, za výber a vloženie mojej foto.
Všetkým želám dobé svetlo.

Estet

Na foto č.5 nejsou šafrány nýbrž koniklece...

Martinovic

Dufi: sorry nemyslel som to v zlom, len mi to prislo trocha nepresne definovane, dik ze si to uviedol na spravnu mieru. PS: tesim sa na ten stredny format, dobre svetlo.

Dufi

Martinovic...snad je v tom vyroku dost jasne napisane "...castokrat nevie...". Tym chcem povedat, ze su ludia, ktori maju proste oko, ale nevedia popisat preco dana fotografia na divaka posobi dobre. Vobec som tym nemyslel (bozechran), ze dane fotografie su dielom nahody.
Co sa tyka Tvojej fotografie, pocital som samozrejme s tym, ze je to z DSLR. Na stredny format uz foti mizive percento fotografov (dovolim si tipnut, ze v archive tunajsej galerie nie je ziadna fotka zo stredneho formatu...skusim dnes nieco hodit ;)

Martinovic

Velmi ocenujem tuto snahu serveru photobox.sk, dovolim si vsak vyjadrit maly postreh a sice k vyroku "mohli pomôcť nielen divákom, ale aj samotnému autorovi, ktorý to síce videl, odfotil, ale častokrát nevie, v čom je sila danej fotografie", nech sa pokojne vyjadria autori fotografii, ale myslim ze vacsina vybratych fotiek nieje dielom nahody, zaciatocnickeho stastia, nazvime to uz akokolvek i ked samozrejme nazor odbornika je urcite cenny. PS: som autorom fotky s cislom 01 - k pouzitej technike nejde o stredoformatovy pristroj je to fotene DSLR, foto na sirku + orez zo stran.

Klf

diky moc za ohodnotenie, vzhladom na to, ze mam vo vybere dve fotky, tak to potesi o to viac. pridavam sa k tomu, ze slovne ohodnotenie je skvele a povzbudzujuce. diky moc. klf alias marian

Mato_d

Parada, toto slovne zhodnotenie sa mi paci!

Kp

skvely clanok. ocenujem aj ja ako takmer nefotograf.

Vorec

Paráda, teším sa na ďalšie pokračovania ;-) Vďaka.

MatusM

Pridávam sa k pochvale, zaujímavé čítanie a inšpirácie!

VL

Super myšlienka ! Krásne fotky a ich fundované zhodnotenie.Myslím si, že je to veľmi podnetné aj pre ďalších amatérskych fotografov na zlepšenie ich prác.Taký sympatický minikurz fotografie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov