Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Za rakmi na Malé Morské oko

Diskusná téma K článku: Za rakmi na Malé Morské oko

Táto túra ma s mojou žienkou Aničkou zaviedla do srdca Vihorlatských vrchov – k jazeru Morské oko a k jeho oveľa menšiemu bračekovi – k Malému Morskému oku. Najprv to mala byť iba prechádzka na vyplnenie času, ale tá sa premenila na objavnú cestu.

Holmeovich

Minuly tyzden sme navstivili Morske oko. Mali sme krasne pocasie ale ma prekvapilo ze ste platili za parkovanie. Ked mi sme tam sli tak sme boli sami - okrem vtackov v lese a ryb v Morskom Oku.
Doporucujem tu prechadzku!

Pietro

Sympaticky clanok, rad som si ho precital a zaspominal.

PeterMika

Ahoj Jano. Vdaka za informacie o rakoch. Potesilo ma, ze su aj vo velkom Morskom oku. Keby nieco, ozvem sa. Peter.

Canis lupus

Peter Mika
Ahoj volam sa Jano a pochadzam z Vysnych Remiet...takze som sa pod Vihorlatom narodil.Chcem Ti odpovedat na niekolko otazok vyplyvajucich z tvojho clanku o Morskom oku.Raky su aj v Malom aj vo Velkom Morskom oku to mozem povedat na 100 percent ale vo velkom ich nevidat tak casto ako v malom Morskom oku.Priroda v okoli MORSKEHO oka je krasna lenze chyba je v ludoch, ktory si ju nevedia vazit kedze zanechavaju za sebou odpadky rozneho razu.s pripadnymi informaciami a otazkami sa mozes kludne na mna obratit .Dakujem

Canis lupus

Morské oko
To Vám poviem to sú krásne miesta a aj srdce Vyhorlatských vrchov.Narodil som sa pod Vyhorlatom takze viem to vrele odporučit každému kto sa tam chce vybrat.

Tono

Tento clanok mna osobne velmi potesil, lebo skvele doplna aj moj clanok o Vihorlatskych vrchoch, kde som sa nechcel tak obsiahlo venovat oblasti v bliykosti Morskeho oka a Maleho Morskeho oka. Posledna fotka sa mne osobne velmi paci.

Axel

Konecne nejaka lokalita z "dalekeho vychodu".
Napisane priam ako pozvanka do tohto kraja. A dobre si to doplnil faktami. Morske oko urcite stoji za navstivenie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma