Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K akcii: Narodeninové stretnutie HIKING.SK

Diskusná téma K akcii: Narodeninové stretnutie HIKING.SK

Dňa 28.7.2002 vyšiel na Hiking.sk prvý článok, bol o obľúbenej Kamennej chate pod Chopkom. Tento deň považujeme za zrod našej stránky a preto sa koncom júla opäť po roku stretneme, aby sme opäť oslávili narodeniny – už siedme. Tentokrát sme vybrali odlišnú lokalitu, bude to na novozrekonštruovanej takmer kultovej Magurke.

Adushka

No, tak aspon som dala fotografom tazky oriesok, ako ma nafotit a potom fotku upravit s tak extremne specenym ksichtom :)) inak teda Mato dik za fotky, z tej jazykovej sa tesim :)

Bikemartin

zase az taka rychla nie je, lebo to je pri 1/20s, teda dost dlhom case ;-)

Sona

ja tam nic take nevidim...:) Inak diky za fotky vsetkym.

Lubo

Vdaka za dokazovy material,
teraz mam fotodokaz rychlosti Soninho komunikacneho aparatu. Na jednej foto ma sanku rozmazanu vo vertikalnom smere, pricom zvysok tvare je ukazkovo ostry :-).

Bikemartin

Nemam fotky kam zavesit na web, tak som vam poslal na mail. Take decentne IMHO, mozno okrem jednej (pracovny nazov ´jazyčnica´)....;-)

Celkom zabava vyvazovat WB, ak je slnkom spaleny xicht osvetleny ziarovkou ;-)

Rbr69

Dakujem canonista, tym som chcel len opaet prilakat na blizke stretnutie naseho druhu aj Joziho ;-)

Lubo

Myslim, ze ked si trafil focus a osoba sa prilis nehybala, tak ostrost by to Nikonacke VRko mohlo iba zavidiet. Holt, niet nad pevne sklo s velkou svetelnostou...

Rbr69

To nie je nimi, vaecsina je fotena na iso1600 pri vnutornom nocnom osvetleni so starym manualnym sklom, keby tam mal Jozi svoje nikonacke dlhe 2.8 VRko, to by sme im aj vlasy mohli poratat :)

Bacaardi

ja som vedel, ze zenam sa tie momentky pacit nebudu:-).

mal si im rasto make up stylistu zaplatit pred fotenim:-)

MisoM

Rasto to som ani netusil ze ma fotis :), ale vydarene foto

Sona

Aj ja tie so mnou :) Mozem dat link pod clanok, ktory prave tvorim, nech to nezapadne. Ak niekto dalsi svoje fotky niekam supne, mozem pridat aj dalsie linky, aj dodatocne.

Adushka

No Rasto, fajne, niektore vydarene, niektore menej (tie so mnou by som premazala ;), ale ta pusova sa vydarila, moze byt :))

Bikemartin

Ja som bol za hodinu po zltej na hrebeni (fukalo viac ako v sobotu, ale vyhlady boli lepsie) a za dalsie 3,5 v Jaseni. Taka spletita dedina, tazko bolo najst krcmu ;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum