Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Trnavská stovka 2009

Diskusná téma K článku: Trnavská stovka 2009

Na Trnavskú stovku som sa tešil už od minulého roku, kedy som ju absolvoval prvý raz. Môj vrchol bola vtedy Buková, čo predstavovalo asi 65 km. Podujatie sa organizuje každoročne a tento rok to bol už 36. ročník. Vedie po hrebeni Malých Karpát, pričom štart je v Bratislave a cieľ v Brezovej pod Bradlom. Tento rok som bol odhodlaný prísť až do cieľa. Bola to pre mňa veľká výzva a vedel som, že sa treba na takýto pochod pripraviť fyzicky aj psychicky. Mesiac pred touto udalosťou som absolvoval niekoľko jednodňových túr a zabehol pár kilometrov. Ale aj napriek tomu som mal obavy, či dorazím až do cieľa, lebo som prípravu dosť odflákol.

Vladimir

zdravím ta Juraj som rád že tú 100-ku si nevzdal Bukovej ako minulí rok ja som ju na oplátku vzdal na Bukovej kvôli tomu bolavému kolenu a moj partak tiež ale len kvôli mne,(jeden stých dvoch čo si stretol v obore)ale už sa teším na budúci ročník a budem lepšie pripravený dúfam že sa tam znovu stretneme aj ked len v cieli:-)))

JuroH

dik za pekny clanok, ktory ozivil spomienky na tohtorocnu stovku, to uciliste v Brezovej fakt vypadalo jako ortopedicka klinika :)

Habatka

Gratulujem!Osobne som to prešiel raz a môj názor,podotýkam,je taký že je to fakt masaker a s turistikou ako takou to podľa mňa nemá nič spoločné.Je to honba za pečiatkami so slepeckými okuliarmi.

Marian

Pekný článok, ktorý pripomenul všetky tie pocity. Prvý pokus je najťažší,ale podarilo sa mi to. Rada je: nájdi si skúseného stovkára na prvý pokus a choď sním. Už mám za sebou tri 100 a je to stále lepšie. Raz to skúsim do Trenčína :-) To je výzva.

Misko79

dobry clanok a obdivuhodny vykon, dufam, ze to aj ja raz absolvujem .... ked budem velky? :D

Ladislav Szibilla

Zdravím všetkých turistov! Iste "viac hláv-viac názorov"...Takáto akcia nie je o obdivovaní krás prírody (a ak aj áno, tak len telegraficky). Po počiatočnom nadšení a radosti, prídu niekde po 65-tom kilometri už aj prvé príznaky únavy ( niekedy aj otlaky). Vtedy začína to prečo sem chodím ja. Poraziť toho "slabšieho Laca", prekonať tú únavu, či boleť celého človeka. Odolať nutkaniu, že už mám dosť, že stačilo...Kto neprejde cieľovou páskou s uvedomením, že nie som "salonka" a niečo som schopný dokázať, prekonať, ten nepochopí prečo sem chodíme. Všetkým prajem príjemné prežitie leta - aj tým "normálnejším"! P.S. Ďuri ďakujem za tú nočnú časť, keď si nás s prehľadom viedol do cieľa, máš to u mňa! Laco z PD.

Meky

Juraj výborný článok a gratulujem k zdolaniu 1OOvky.

Viol

to Habatka: ja len podotykam, ze trnavska stovka ma s turistikou viac spolocneho nez prechadzka po kamziku :-D
veru, bolo fajne, a ked si clovek udrzi dobru naladu pocas celej trasy, tak si stovku vychutna ako taky fajny dezertik :-D

Jurajsk

To Ladislav Szibilla: čau Laco! Tak ako si dorazil domov po tej stovke ? Išiel Ti vlak ? Nemáš za čo ďakovať, ja ďakujem za tú kávu a kofolu na D. Vode. Neviem, či by som vládal ísť k výčapnému pultu! Ale hlavne, že bola sranda nie ? Za rok ideme znovu nie ? Nechaj kontakt na e- mail:))) Ďuro

Jurajsk

To: vladimir
Čau Vlado, tak my sme sa stretli v tej obore co? Ved aj Bukova je pekny vykon. Jasne, na rok sa stretneme spolu a pozdravuj partaka.

Vladimir

ok, budem pozdravovat a pevne verím že o rok to zvládnem až do Brezovej už mám kolenačku tak sa na nu spolahnem,tak sa maj a teším sa na dalšie tvoje články s túr :-)))

Habatka

To Viol:pochádzam z horskej oblasti,za sebou mám celé Slovensko a pár 4 tisícoviek,takže ten Váš Bratislavský Kamzík si dávam na svačinku a nestále trvám na svojom že to za turistyku nepovažujem.Pečiatky a slepecká palica .Ale obdivujem Vás,úprimne,proti gustu žiadny dišputát.

Vladvlad

habatka: "honba za pečiatkami" ? divný názor, keby nedávali pečiatky, tak by tam asi nikto nešiel však? :))))
"Bratislavský Kamzík" si dávaš na "svačinku" - tak dobrú chuť :))))
to je fajn, že to za "turistyku" nepovažuješ
k tým, čo to prešli (aj keď nie celé) aj napriek zlému počasiu : rešpekt!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov