Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Trnavská stovka 2009

Lubo

Matoo, myslim, ze zabijackych usekov bude na NTS viac. Vyslap na Kralovku to vsak podla mna nebude. Skor to bude taka zahrievacka a bude podstatne, aby pretekari neprepalili vybeh na tento kopcek :-). Skutocne zabijaky podla mna budu inde. Tu su moji kandidati:
Priehyba, Lajstroch (s prihliadnutim poctu km za sebou) a kandidat c.1 = zostup do Hiadelskeho + vyslap na Kozi chrbat :-)

Matoo

No hej, som si robil srandu ze ci sa ide kupat k jazeru..hh..A on ma vyburcoval na TT stovku pred rokom ze ju neprejdem. Potom som si nasiel aj zvysne stovky a tak nejako zacinam (sak mam len 20r). Ked zdravie daa, tak do tej 70ky by som ich mohol mat slusny pocet absolvovanych ;)
Zatial sa len pracuje na hmroziej kozi. A diky moc, podobne nech sa dari na tej stihacke, najdem partaka tak mozno o rok som tam aj ja ;)

Johnnyy

Ale bracho mal asi vyrazne kratsie, kedze som si to vsimol ;o). O NTS tu bude urcite nejaky report, ale urcite napisem aj moj pohlad. Forma pride, len treba vytrvat, vypadas, ze ta to bavi a ze si buldog a len tak lahko sa nevzdavas a to je asi to najpodstatnejsie. Ja valam stovky uz 11.rok a stale ma to bavi a tiez som prve pokusy daval okolo 20 hodin. Takze vela zdaru a nenechaj sa odradit...

Matoo

No hej ja som bol ten co bol vonku, cize mladsi. Ale kratase sme mali obaja :D Hm...skoda ze mne sa nepodarilo nikoho nakecat na NTS i ked to bude urcite zabijak. Najhorsi asi vystup na Kralovu. Sak potom opis jak to vyzeralo, hlavne nech vam praje pocasie!
A veru na Spacinsku tam dojdem az nieco pred 7mou, takze sa nevidime. Mam este co robit, aby som mal taku formu jak ty ;)

Johnnyy

Ano, na Borinke, vy ste sli do obchodu, ja som dal peciatku a bezal dalej. Ty si bol ten, co tam sachoval s teniskami a brat v kratasoch, ci opacne?
Na stihacku mam takmer rovnocenneho, iba ho tuto sezonu trapi clenok, uvidime. Urcite to nebudeme hnat ako v sobotu, staci 5 km/h hruby priemer a ak to pojde dupneme do koni az za Chopkom.
Tak sa vidime na Spacinskej alebo skor nevidime, bo tam mi idu fajne spoje a startujem vzdy v prvej desiatke a ty prides tusim neskor zdola od BA, nie?

Matoo

Johnny, ty si bol tusim ten, co nas predbehol v Borinke na kontrolke,ze? ;) Potial sme to s bratom utekali, dalej sme uz nemohli lebo sa ozval moj clenok. Startovali sme o 6tej. Tak takym troska rychlejsim tempom sme isli spolu po Zumberg, odkial som pokrivkaval uz len ja...Ten dazd ma chytil akurat na Zoske. Do ciela som dobehol az okolo 1:40, ale neslo mi do hlavy kade si to zvysok ludi skracovalo, ked mna nikto nepredbiehal a od troch kamennych kopcoch som utekal asi 10km. A starsi stovkari ked som uz siel domov, tak isli opacnym smerom po Racianskej ulici (cize Kamzik nejako obiehali) :) A co na tu stihacku mas rovnocenneho vytrvalca? Ja si dam v auguste uz len tu Spacinsku stovku ;)

Johnnyy

Matoo, kedy si bol v cieli? Ak si startoval pred 6.15, urcite som ta niekde predbiehal, ktory si bol ty? Ja som dosiel do ciela ca. 20.30, ak sa to tak da povedat, lebo som nesiel do arealu Tesly, ale hned na hlavnej som to stocil na Vinohrady, nakolko mi o 21.00 siel vlak domov a dalsi az po polnoci. Ale tento rok to bol naozaj brutus, obchadzanie blatovych a mlakovych (takmer jazernych) usekov dalo zabrat a do toho trojhodinovy vytrvaly dazd. Mna chytil v Slnecnom udoli (to je paradox, co?) pred 3 Kamnnymi kopcami a prestal az pred Bielym Krizom. Vcera som tiez nadaval, dnes hovorim: tesim sa na NT Stihacku :))

Matoo

Zdravim! Tak ja som sa zucastnil stovky 2x50 a dost, to je cisty masaker! Bolo iba zevraj podla organizatorov 58 ucastnikov, ale malo nas doslo az do ciela (samozrejme starsi pani s tym nemali problem) :) Ja som to absolvoval druhy krat a podarilo sa mi so zatnutymi zubami docvalat az do ciela. Este vcera som nadaval, dnes hovorim o rok znova ;))
Tak ludia startnite tenisky a vyskusajte aj tuto udalost!

Vladimir

čo sa mna týka ja mám rád turistiku ako píše marek pohodovú vyhliadkovú 30-ku nezávislú na čase,ale páči sa mi Častovská 50-ka už len kvôli tomu pivu načapovanom na Vapennej a že je to taká predpriprava na TT100-ku ata sa mi páči už kvôli tomu ako tu popisal v članku Juraj navažeš nove priatelstva vidíš zroneních ludí,vratane mna ale už sa teším na další ročník no je to taky malý MK adrenalín a ten stojí za to to absolvovat!:-)))

OndrejP

z mojho pohladu je taketo nieco fajn vyskusat raz (sam som bol na ovela menej znamej akcii hornonitriansky jarny bonus - 80km, 3600m nastupane), bolo to fajn, ale ze by ma to lakalo znovu, to nemozem povedat. a co sa tyka psychickych a fyzickych sil, take 6hodinove bludenie v noci v talianskych horach v strmom kotli s plnym batohom 70tkou, to cloveka preveri viac, tak na dne som sa necitil ani na tom bonuse :-)))

Marek

Ahojte, dovolim si pripojit aj svoj nazor na T100.

Osobne stovku beriem ako sport, skusku zdatnosti a sebazaprenia. Ked sa tak nad tym zamyslim, stovka nesplna skoro ziaden atribut, kvoli ktoremu chodim na tury. Nevychutnam si pri nej vyhlady, nevychutnam si pohodu. Pri 400 ucastnikoch si veru nevychutnam ani samotu a, povedzme si to rovno, kto z nas planuje tury po asfaltkach alebo v noci v blate :)? Navyse, povedat si v cieli "nikdy viac" by bolo v pripade turistiky hotova katastrofa.

Preto je to pre mna sportovy vykon, vrchol kondicky a vydrze, ktory odhali psychicke a fyzicke slabiny. A sportovym vykonom vzdy ostane.

Jurajsk

Ahoj Maťo ! Som rád, že si napísal. Tak sme sa nakoniec stretli tuná :)Pamätám si,ako ste v aute na otázku, či idete o rok znovu rezolútne odpovedali nie. Stačilo sa vyspať a už človek rozmýšľa úplne inak. TT100 je asi diagnóza :) Jasnéé, auto je vyvetrané, vydržalo to :)))Pozdravuj parťáka .

Vladimir

HABATKA vôbec som sa neurazil tvoj názor beriem sám som napísal že sturistikou to nemá nič spoločné ja len ked dostaneš hlad aby si nam ,,MK"nezjedol že aj my Malokarpatnci chceme nekadial turovat lebo na tu 4-tisícovku nemáme teda aspom ja určite tak vela zdaru na dalšie 4 tisícovky pre teba a ja sa už teším na našu 100:-)))

Vlado z vodováhou

Bola to moja druhá stovka,bude aj daľšia,ale prial by som vám vidieť vystupovanie z vlaku v na trnavskej stanici..Smejem sa ešte teraz,takých vykrútených ľudí,vrátane mňa,neuvidíte nikde na svete.Bolo nás asi 30kusov no úžas!Mal som 12 minút na presun k rýchliku do Trenčianskej Teplej,podarilo sa len tak tak..Mám dva dôvody isť znova,kontrola na Rakovej a vystupovanie z vlaku v Trnave!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma