Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Májovými Bielymi Karpatami I.

Diskusná téma K článku: Májovými Bielymi Karpatami I.

Začalo sa to tak, ako väčšina mojich túr: kam by som sa asi tak vybrala, aby to tentoraz nebolo ďaleko od Bratislavy, aby bolo možné urobiť okruh kvôli návratu k autu a aby väčšia časť trasy bola dovtedy pre mňa neobjavená? Netrvalo dlho a po podrobnom skúmaní mapy som objavila bod môjho záujmu – vyberiem sa do Bielych Karpát! A samozrejme sprevádzať na potulkách ma bude Matúš.

Kossuri

to lola: prevažná časť tejto trasy sa dá v pohode prejsť na bajku. Strmšie stúpanie je iba nad Opatovskou dolinou (kratší úsek) a na Žľab nad Drietomou (dlhší úsek)

Lubo

Sorry za offtopic, uz som ti radsej napisal mejla :-)

Lola

caute, neviete poradit, ci sa da cast cesty SNP medzi Trenc. Teplicami az Velkou Javorinou prejst aj na biku? prip. ma s tym niekto skusenosti? diky

Adushka

Lubo, hej, konecne, vypovedala som zmluvu, ked mi ho neboli schopni zaviest za viac nez dva tyzdne a mam mobilny, co je sice predrazene, ale vyuzijem aj v praci, vies ako.

Adushka

Chalani, tesi ma, ze sa vam clanok paci :) kedze som teraz bola dlho bez netu, tak cast dva poslem do hikingu coskoro :)

cejo: ano, pouzivam polarizacny filter, ale celkovo niektore fotky vypadaju dobre najma preto, ze su fotene do rawu a nasledne vyvolavane.

Cejo

máš krásne fotky. Môžem sa spýtať, či používať nejaký polarizačný filter?

Mivym

Pekný článok,slušný výkon,vydarené fotečky z pekného a mne srdcu milého pohoria. Už sa teším na pokračovanie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma