Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Piešťany – Marhát – Modrová

Diskusná téma K článku: Piešťany – Marhát – Modrová

Už dlhšiu dobu som plánoval túru na Marhát, ktorý sa nachádza v Považskom Inovci, v časti Krahulčie vrchy. Zaujímal som sa o novú rozhľadňu na Marháte, ktorá bola vybudovaná v roku 2008, takisto aj na zaujímavé trasy a výhľady v tejto časti Považského Inovca. Ako východiskový bod boli Piešťany a cieľ Modrová – horáreň. Keďže z Piešťan je aj moja sestra a švagor, tak sa na túto trasu podujali spolu so mnou. Bol som si istý, že to bude zaujímavo strávená nedeľa v horách a na kopcoch Považského Inovca.

Tulacka

Neviete mi nahodou poradit, kto je organizatorom Silvestrovskeho vystupu na Marhat, prip. kde sa daju zistiti nejake podrobnosti o vystupe?
Dakujem

Jurajsk

no počul som o Silvestrovskom výstupe na Marhát. No môže to byť zaujímavé

Palidzi

na Marhat sa oplati ist hlavne v zime - robi sa tam Silvestrovsky vystup kazdorocne. urcite treba zazit

Dalsen

za povsimnutie urcite stoji aj trasa cez cervenu vezu, bakusvilu, (vyhlad na slnavu), havran, krahulcie, sedlo gajda, marhat, kostolny vrch, gonove lazy, striebornica, moravany, pn

Adushka

Fajn clanok, pekny vylet ste si dali. Vitam popis aj tychto menej turisticky lakavych pohori, vsade sa predsa da najst nieco zaujimave. Inak ja keby som videla mnozstvo jedlych hub po ceste, tak tura-netura, zbieram ako diva :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov