Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prístrešok v sedle Samostrel

Tono

MisoB, ako to je na Hikingu (Hikeplanener). Ake cerstve mas data ohladne zrusenych a novych znaciek. Mam dojem, ze to tu mas premakanejsie ako KST.

Tono

Ilegal, ja mam tiez staru mapu, kde znacka je, ale aj novu, kde je uz znacka presmerovana. Aj vtedy neboli znacky zatrete, stali aj tur. smerovniky a boli dokonca useky s velmi dobrym znacenim. Ale boli aj useky, kde som siel ,,naslepo,,. Mas pravdu, bolo by dobre to dat na stranku KST, lebo predsav si, dakde prides, cestujes napr. 350 km a po znacke ani chyru.

Ilegal

to vazne? Ak myslime tu istu trasu-teda zelena zo strazova na razcestie pod Klakom. Ja som ju isiel asi v r. 2000, znackovanie bolo biedne, ale nebolo zatrete. Mapu mam este z 90. rokov, tam trasa samozrejme je, nie je tam vsak napriklad trasa cez briestenne a Kortmanku. Myslim, ze by nebolo od veci keby zodpovedny znackari zmenu resp. zrusenie TZT niekde uviedli. Napr na stranke KST.

Tono

Skoda ze zanikla, resp. bola presmerovana zelena znacka z H. Kecky (Kacky) cez Ostru Kecku (Kacku) do Fackova. Isiel som tou trasou v roku 1999, znacenie este bolo celkom vporiadku, len usek zostupu k razc. Fackov - polesie bol trochu problemovy. Preco tento usek zanikol? Neviete?

Lubo

Clanok som editoval ja a nic take v nom nebolo. Posli mi to na email, pridam to tam.

Misob

Chcel by som sa spytat editorov, preco z clanku vypustili zaverecny odsek o casoch pristupu z okolitych obci... alebo zeby som to tam nedal? Lebo v mojom "zdrojaku" su...

Bachmanturner

cez leto som tam spal, je to uplny luxus, vyzera to ze tam moc ludi nenocuje, vsade naokolo je kopec dreva..

Msml

Vyzerá to skvele. Bodaj by takýchto prístreškov bolo v našich horách viacej.

Bdel

hm, co ja viem tak tam stoji zo 4-5 rokov, aspon sa mi zda, chodievam tadial obcas

Misob

Ano - moze to tam stat taky druhy, treti rok. Ale kto pristresok postavil, netusim... ani tam nie je ziadna cedula, ako niekde byva zvykom.

Tono

Vsedle Samostrel som nebol uz 7 rokov. V tych casoch tam este nic take nestalo, takze ide o ,,novostavbu,,. Viete kto to dal postavit?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma