Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dva turistické batohy Camelbak

Diskusná téma K článku: Dva turistické batohy Camelbak

Camelbak je v našich končinách takmer synonymom pre vodné rezervoáre. Okrem toho tradične robí aj malé cyklobatôžky, no túto sezónu má v ponuke aj dve novinky určené pre turistov. V tomto dvojteste sa pozrieme na modely Fourteener a Vantage. Litrážou sú vhodné najmä na jednodňovky.

Lubo

Hehe, mas pravdu, je to take ludove pomenovanie, ktore je samozrejme technicky nespravne :-).

Risototh

Lubo, este jeden detail. Hrommozvod by bol prevratny vynalez, ale zatial existuje iba bleskozvod. :) Sorry, no elektrikar si vsimne.

Risototh

Ja mam s CamelBakmi niekolko rocne skusenosti a mozem iba potvrdit, ze po konstrukcnej stranke su spracovane perfektne. Za 4 roky sa mi ani na jednom nic nerozparalo a ani neroztrhlo. (Teda az na diery od tigra v styridsiatke na sotolinu :) ) Tieto dva som este nevidel, ale tie dva co mam ja su na bike a ked dam do rezervoara studeny iontak s ladom, tak tam ten lad vydrzi este dobre dve hodinky aj v spranom horucom lete. Moj vacsi pouzivam aj na turistiku (HAWG), ale asi si pojdem obzriet niekam ten Vantage, predsa len je vacsi a na hadicku do ust si uz clovek moc privikol :) Proste je to genialny vynalez a uplne iny komfort narozdiel od PET flase.

Lubo

Hej hej, maju to tam little bit pomotane.

Ja som vychadzal z toho, co je napisane na zadnom paneli a z toho, co bolo pripnute k batohu. A tam boli NVIS.

Mimochodom, na vystave vo Friedrichshafene bol Vantage uplne odlisny batoh. Nosny system sa ubral skor smerom ako ma Fourteener, takze s volne zavesenymi hribikmi asi neboli dobre skusenosti. Takisto rozlozenie batohu je take, ehm, turistickejsie. Vsak bude clanok, verim coskoro, ohladom noviniek, ktore ma okrem ocenenych zaujali.

P.S. diki za opravu chyby, idem to tam doplnit.

OndrejP

aj ked ako pozeram na fotky, je tam napisane NVIS... no a potom sa spoliehaj na stranky vyrobcu :-)

OndrejP

Lubo, zopar detailov - v anglickom rozpise NVIS ti asi vypadlo slovo Ventilated - Next-Gen Ventilated Integrated System. Dalej, Fourteener ma NVIS, ale Vantage ma DVIS - Dynamic Ventilated...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum