Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chata Magurka zrekonštruovaná

Diskusná téma K článku: Chata Magurka zrekonštruovaná

Keby chaty vedeli rozprávať príbehy, tak práve chata Magurka by ich mala v zásobe plné priehrštie. Zažila chvíle slávy, lyžiarskych zájazdov, pamätala by si útroby plné turistov. Kedysi obľúbená a hojne navštevovaná chata pod hrebeňom Nízkych Tatier mala však po revolúcii smutný osud a dokonca to vyzeralo tak, že nadobro zanikne. Našťastie sa v roku 2008 našiel nový majiteľ a vynovená chata po rozsiahlej rekonštrukcii privítala začiatkom roku 2009 prvých návštevníkov. Na radosť mnohých z nás.

Jana T.

Vďaka ! Rada spomínam na Magurku...a teším sa...tešííím...

Axel

Paradna chata, ktoru som navstivil tyzden po hiking akcii. Pomer kvality sluzieb a ceny bol viac ako prijemnym prekvapenim. Magurka zije svojim (aj ked dnes uz modernym) zivotom.

Zivan

Je na chate aj nejaká kuchynka pre možnosť prípravy vlastnej stravy?

Adushka

Zivan, neviem, ci uz sfunkcnili kuchynu na varenie ako ponuku jedal, tak ako chceli, ale kym nevarili, tak sa dala vyuzit kuchyna aj na vlastnu pripravu jedal. Najlepsie bude, ked si cinknes na chatu a opytas sa.

Frenzyturkey

boli sme tam dva tyzdne dozadu, chatar velmi mily, aj napapat nam urobil, aj sme sa dobre vyspali, proste pozitivne dojmy. a este ta chata strasne voni novotou..to sa mi dost lubilo:)
tak vela stastia aj nadalej

Progner Ján

Chata Magurka má svoje osobitné čero a leží v prekrásnej oblasti. Doporučujem túto oblasť i samotnú chatu navštíviť.
Ešte otázka na majiteľa, môžem zkopírovať a zverejniť info na mojej stránke?$ret

Matúš

Chvalabohu že ju zrekonštruovali. Lebo pred dvoma rokmi sme robili túru od Ružomberku cez Hučiaky a Salatín. A dúfali sme že sa v Magurke niečoho osviežime, ale nebolo tam nič nič. Tak sme smädný a hladný šliapali až na útulňu pod Ďurkovou. Určite naplánujeme nejakú túru keď je tam tak pekne. Držím palce prevádzkovateľom.

Tomas z BB

Fantastickeeee , dali sme Chopok s cielom skoncit v osade Magurka . Pustili sme si to kotlom Durkovej ,parada .Skoncili sme na chate Magurka a boli sme milo prekvapení že chata znova žije .Tak sme si s chuti zajedli a bola dobra parta co sa chystala rano na hreben tak sme sa rozhodli ostat aj noc a samozrejme naladicka bola perfektna.Rano po dobrych ranajkach sme nabrali smer do Liptovskej Luznej na bus.Urcite dobehneme na predlzeny vykendik odvetrat zlaby :-).Pozdravujeme chatara Pala a Martina /paradny kuchar inac/.
S pozdravom Tomas a Marian BB.

Marcel.c

Neviete niekto, prosim, ci sa da dostat k chate Magurka z Lipt. Luznej autobusom (nie linkovym) a aj ho tam na niekolko hodin zaparkovat?

Jana T.

Čau, autobus nás vyviezol až na Magurku...čakal nás v Lipt. Lužnej, kde sme schádzali z hrebeňa...:)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma